Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sen nasıl istersen diyen kız

Sen nasıl istersen diyen kız

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir kızla gece zaman gecirdik sonra görüşebiliriz diyr konuştuk lakin ben hic görüşmek istemedim cok sevdiğim yakınım vefat etti o kafayla bende onu engelledim her yerden fakat beni aradı nedenini sordu bende söyleyemedim fakat ısrar edince söyledim şaşırdı ast doğal olaraka inanmamış gibi geldi 2 saat daha sonra yeniden aradı aklının bende olduğunu söyledi yanımda edinmek istediğini söyledi bağlı bende bağlanmak istemediğim için bende bana ayırdığı zaman için teşekkür ettim artık görüşmememiz gerektiğini söyledim oda sorun olmayacağını lakin engeli kaldırmamı istediğim zaman ona yazabiliceğimi söyledi bende teşekkür ettim yeniden görüşmememiz sorun olur mu dedim hayır bana fark etmez nasıl istersen dedi bende peki kendine iyi bak dedim oda sende dedi ve kapattık bende heryerden engelini kaldırdım sizce koşul nedir yeniden muhattap edinmek istemiyorum toparlamış olsam bile birazda sarmasından cekindim cünkü 2 kere aldatıldım uzun bir ilişki istemiyorum bilemiyorum

858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt