Sen Neymişsin be Gülben Ergen SEN NEYMİŞSİN GÜLBEN ERGEN! BİR RAMAZAN BAYRAMI DAHA BİTTİ… Bir bayram daha bitirdik hayırlısı ile, geriye baktım da geçen yılki ramazan bayramı nasıl geçti ise bu sene da o kadar geçmiş Çocuklarım ile, ailem ile, yakınlarım ile ve de yaşam arkadaşım eşim Kenan Erçetingöz ile Dilerim ancak herkesin her bayramı böyle geçsin dilerim ama bizim de bundan sonraki baramlarımız defalarca bir arada eşim, çocuklarım ve ailem ile geçsin Bayramı üzüntü ve kayıplarla ve acı icinde karşılayanlar da çok oldu, acı çekenlerin acılarını sahiden ben de fazla içten içimden paylaşıyorum… Arife gününden bir gün önce topladım valizleri dürüst İzmir’e nasıl hoş bir duygu ve heyecanla ailemin yanında gittim, nasıl heyecanlanmam, unutmuştuk eski bayramları benzeşen,dost gezmeyi el öpmeyi Bayramlarda tatili fırsat bilip büyüklerimizden yakınlarımızdan uzak geçirdik yıllarca bayramları İşte eski günleri her yerde yaşayacağım içindi heyecanım Arife günü tatlılar yapıldı börekler açıldı, bayramın birinci günün sabahı bütün bir gelenek ve görenek yaşadım iyi oysa ailem ile bu bayramı karşıladım diyerek içimi mutlulukla doldurdum Birinci günün akşam saatlerine doğru İstanbul’dan gelen eşim Kenan da katıldı bizlerin bayram coskusuna, sevgili kayınvalidem, eşimin biricik annesi Haberdar Olan annemin evine doluştuk hepimiz tüm kardeşler, gelinler, torunlar işte bayram bu dedim umarım hepiniz mutlu ve de sevdikleriniz ile geçirmişsinizdir bayramınızı diyorum ve de herkese daha nice nice mutlu bayramlar diliyorum… Bayram boyunca İzmir’deydik ve de eşim Kenan gelince İzmir Swiss Otel’e geçtik Takriben iki ay öncede açılışın anında ardındaki konaklamıştık İzmir Swiss Otel’de Yazımda yazmıştım ‘mükemmel olmuş’ diye Fiilen eskinin İzmir Efes Oteli’ni yeniden dimdik ayağa kaldıranlara ve bütün emeği geçenlere buradan tebrikler İzmir’in kendimce en özel otellerinden biri ve de İzmir Grand Efes Swiss Otel’in İzmir’de başka bir rakibi olacağını sanmıyorum Konakladığımız sürece hava öyle güzeldi oysa gün boyu havuz sefası yapma şansını zeka yakaladık İstanbul’dan gelen pek bilinen sima vardi ki açıkçası şaşırdım Bayramda seyahatlerini İzmir’den yanlamasına ve de Swiss Otelde kalmayı seçim edenlere bravo dedim açıkçası, ne zeki bir tercih Çeşme Alaçatı’ya bir saatte gidebiliyorlar ertesi gün Kuşadası, Selçuk Meryem Belli Başlı ziyaretine gitmek isteseniz bir saat, Eski Foça’da balık keyfi yerine getirmek isterseniz kırk dakikada ulaşıyorsunuz bir de trafik değil özgürce git yollarda IZMIRLIYIM VE DE PERVASIZIM… Vallahi Meltem Cumbul bir dergiye verdiği roportajda’’ İzmir’li Elde Etmek bana pervasızlık verir’’ demiş Ağzından bal damlamış Meltem Cumbul’un ne diyeyim ben de bir İzmir’li olarak pervasızımdır Lakin bu terbiyesizce bir pervasızlık değil Meltem Cumbul şöyle devam etmiş ‘’Mesela pervasız olup basıp giderim öyle Gitmem ola ki etrafımdakiler kişiler için mükemmel olmayabilir lakin bana cok iyi geliyor’’ demiş Katılıyorum Meltem Cumbul’a bende benzer şekilde ilgisizce çok çekip gittim hem de çok Son zamanlarda sosyete ve sanat camiası hatta yakın arkadaşlarım dahi eşim Kenan Erçetingöz’den boşandığmı, ayrıldığımızı falan konuşuyorlarmış hatta bir arkadaşım arayıp’’ Gül, Allah aşkına Kenan ile bosandınız mı?’’ demezmi! “Hay Allah canım arkadaşım öyle şey mi olur aynı işte, benzer evde yaşıyoruz ve de boşanmadık dedim Meraklıların merakını gidereyim eger bosanırsak ancak bu olası yok, önce kendi köşemden ben yazacağım merak edenlere Yani kısacası evlilimde bu pervasızlığı yapmayacağım… SEN NEYMİŞSİN GÜLBEN ERGEN… Deliriyorum şu seyyar satıcı, ruh hastası insanların beyinlerinde salgıladıkları hastalıklı düşüncelere, Allah aşkına ne istiyorsunuz Gülben Ergen’den anlayamadım Bayan tırnakları ile kazıya kazıya geldi bu noktalara, keza iş hayatında evliliğinde ve de anneliğinde de başarıyı ve mutluluğu yakaladı fakat onun icin bunlar basit mı oldu zannediyorsunuz? Beni bugün buna yazmayı zorlayan hastalıklı beyinlere delirmem oldu Şunu bilin Gülben Ergen’i bir bayan olarak destekliyorum, yaptıklarını başarılı buluyorum, onun hırsını seviyorum yoksa Gülben Ergen ile takriben üç aydır telefonda zeka konuşmadık, bunları içimden geldiği icin yazıyorum hileli davrandıkları için yazıyorum Değil efendim Mustafa Erdoğan danscılarından biri ile aşk yaşıyormuş da Gülben Ergen bunu öğrenmiş de boşanıyorlarmış da… Yeterin ya bir yuvanın bir mutluluğun üstüne bu değin gidilmez Mustafa Erdoğan’ın katiyen Gülben Ergen’i aldattığına inanmıyorum Aldatmış olması bu dek mı sevindiriyor sizi anlamadım… Gelelim Gülben Ergen’in evliliğini sarsamayan güçler, bu sefer onun mesleki kariyerine sataşmaya başladılar Vah vah aslında inanamıyorum Sevgili Şehrazat ile Gülben Ergen’in arasında yaşadıkları ne olursa olsun sonuçta tekrar ikisinin çözeceği meselelerdir Ben çok gördüm kanlı bıcaklı olup sonradan sarmaş dolaş olanlara Ölümlüyüz hepimiz eminim ki süre en iyi hap olup Şehrazat ile Gülben Ergen’in yollarını birleştirecek Gülben Ergen artık Gülben Ergendir Şehrazat Bayan, Gülben Ergen’e bundan böyle şarkı vermeyecek diye Gülben Ergen albüm mü çıkartamayacak sanıyorsunuz? Şehrazat polimiği bitti bu sefer laf yazarı ve şarkıcı Nazan Öncel’e gitmiş Gülben Ergen beste istemiş Nazan Öncel de Gülben Ergen’e bana tek taş yüzük de getirsen sana beste meste vermem demiş, bunu duyan Gülben Ergen’de mahvolmuş Ha ha ha kendimce artık kendinize gelin ne tek taş yüzükmüş be her gün gazetelerin manşetine çıktı Vallahi bu durum en çok tek taş satan mücevhercilere yaramıştır Gülben Ergen baştan sona tek taş yüzüğün nasıl bir şey olduğunu bilmeyenler bile bunu öğrendi ve de tek taş yüzük edinmek için kuyumcuları arşınlar oldular Artık nasılsa tek taş yüzükleri kredi kartına taksitle satan mücevhercilerde az buz yok yani Gülben Ergen’in evliliği bitiyor deseniz de bundan böyle iyi laf yazarlarından beste alamıyor deseniz de boş yere konuşursunuz benden söylemesi Bunlarla Gülben Ergen bitmez ama sizler hastalıklı beyinlerinizle oysa sürünürsünüz Buradan mesajımın doğru yerlere gittigini biliyorum… 1548612880 1548612880 senneymissinbegulbenergen5c4df515443d6senneymissinbegulbenergen5c4df515443d6 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimagesyazargulhanim&w 88&Alt webimageshaberhaberlrg