Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sen uyurken bensiz gecelerde

Sen uyurken bensiz gecelerde
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sen uyurken bensiz gecelerde Ne olurdu benzeri, bende seni seviyorum desen, Ne olurdu ya, müsade verseydin de seni sevsem Bir bıçak gibi kestirip attın, sana olan sevdamı, Bir ben suçluydum değilmi, seni sevmem sadece hatamıydı? ''Sevda cok uzaklarda, yıldızların da ötesinde bilmem nasıl yakalarım kuşlaaaar'' Diye yazmışsın yine bir yerlerde, Yakın zamanlarda, yakınından geçti aradığın sevdan, Lakin sen! Sen onu kendi ellerine ittin yıldızların ötesine Peki ya ben! Mahkumum hala, nedensiz yere senin hasretine Karşısında gelebilmiş değilim hala, beni sana bağlıyan bu aşk esaretine Ne olacak hemen, kim çıkartıcak beni? Sonsuzluğun en derin yerinden Kim sahip çıkacak, kanlar içindeki yüreğime? İstemiyorum, kimse sahip çıkmasın sevgime, Tek sahibi sensin ve sen kalacaksın, Vefat vakti gelipte, Toprak, sahip olana değin bedenime Her yerimden aşk fışkırmakta, Sevgi volkanlarımın, yegane kaynağı sensin Gözlerim her gece senin yokluğunda, Irmaklar olup ağlamakta Sen uyurken bensiz gecelerde, Ben şafakla dost olmak üzereyim, Gündüzleri kendinden bir haber, uyur gezer, Geceleri, yanlızlığın hüzün bekcisiyim Evet, sevda çok uzak bundan böyle, Sen beni sevsende, sevmesende, Kaybettiğin o sevdan, Yaşamakta, kim bilir nerelerde alinti  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt