Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Senai Demirci Vakit İkindi

Senai Demirci Vakit İkindi
0
186

Similar threads

Ünlü yazar ve doktor Senai Demirci, günümüzde yaşanan toplamsal olayları kendine has üslubu ile anlattı. Demirci, özellikle Batılı devletleri İslamiyet üzerindeki büyük projelerine değinerek günümüzde bunu gençlere nasıl lanse ettiklerini açıkladı. Peki Senai Demirci kimdir? Hayatına dair merak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Ünlü yazar ve doktor Senai Demirci, günümüzde yaşanan toplamsal olayları kendine has üslubu ile anlattı. Demirci, özellikle Batılı devletleri İslamiyet üzerindeki büyük projelerine değinerek günümüzde bunu gençlere nasıl lanse ettiklerini açıkladı. Peki Senai Demirci kimdir? Hayatına dair merak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Sevinç Öyküleri Kitabı, Mutluluk Öyküleri Murat Çiftkaya, Sevinç öyküleri senai demirci Senai Demirci, Murat Çiftkaya 'Mutluluk Öyküleri'yle dünyanın dört bir yanına yaşayan, çocuk, genç ya da yaşlı onlarca insanın, her türlü olumsuz şartlara karşısında nasıl mutlu olabildiklerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
imagesbensustumsensoylesensizligimi5b06b49ebab8a Sen değilsin; taş benim ey yar Kendimi taşımaya mecalim yok Kendime soyleyecek sozum yok Kabrimden kalbine taşınıyorum ey yar Suskunluğum taş olmaklığımdan Sozsuzluğum sozumu taşa devrettiğim icin Bağrımda ağır ve soğuk bir suskunluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Sen değilsin; taş benim ey yâr Kendimi taşımaya mecâlim değil Kendime söyleyecek sözüm değil Kabrimden kalbine taşınıyorum ey yâr Suskunluğum taş olmaklığımdan Sözsüzlüğüm sözümü taşa devrettiğim için Bağrımda ağır ve soğuk bir suskunluk Taşıdığım sensin ey yâr Söze sığdıramadığım Ve hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt