Senaristinden Kuzey Güney'in Gelecek Bölümleriyle İlgili İpuçları ! Bu konu; Senaristinden Kuzey Güney'in Gelecek Bölümleriyle İlgili İpuçları haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Kuzey Güney dizisi bütün heyecanıyla ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor Kuzey ve Güney isimli iki kardeşin rekabetini ve amansız mücadelesini anlatan diziyle ilgili olarak dizinin senaristi geçtiğimiz gün twitter sayfasından bazı ipuçları paylaşmış 1549262880 1549262880 senaristindenkuzeyguneyingelecekbolumleriyleilgiliipuclari5c57e0251abbesenaristindenkuzeyguneyingelecekbolumleriyleilgiliipuclari5c57e0251abbesenaristindenkuzeyguneyingelecekbolumleriyleilgiliipuclari5c57e0251abbe Kanal D ekranlarında yayınlanan Kuzey Güney dizisinin çarşamba günü yayınlanması beklenen 61 bölümü oyuncular ve yönetmenlerde yaşanan grip salgını nedeniyle yayınlanmamıştı Kuzey Güney'in başarılı senaristi Ece Yörenç, dizinin hayranlarına sürpriz yaparak 61 bölümden 25 tane repliği Twitter hesabından paylaştı Yörenç'in paylaştığı repliklerden en ilgi çekeni ise gardiyanın Hadi Allah kurtarsınsözleri oldu Kuzey Güney hayranları sezon bşında yayınlanan fragmanı hatırlayarak Simay'ın hapishaneye düşeceğini tahmin ettiler Önümüzdeki hafta çarşamba günü yeni yayın saatinde saat 2200'de Kuzey Güney'in yeni bölümü izleyicisiyle buluşacak KUZEY GÜNEY 61 BÖLÜMDEN 25 REPLİK! 1 KUZEY: Kardeşimin emaneti lan o Namusum o lan benim! 2 SAMİ: Bugün Aile arasında, en yakınlarımızla, sevdiğimiz insanlarla bir arada olalım istedim 3 GÜNEY: Yüzük takıyorlar bugün Oldu mu, duydun işte rahatladın mı acilen 4 HANDAN: Sakın benim sordurduğumu söyleme fakat ZEYNEP: Merak etmeyin 5 AYNUR: Allah korusun durum çıkartmasın da SAMİ: Çıkacak biçare, diğer türlü rahatlamaz bizimki 6 GÜLTEN: Ammmaaaaaan 7 KUZEY: Sana sırtımı döndüm lan ben! Düşmanım yapmadı senin yaptığını şerefsiz! Demet yetmedi, Simayı da mı sıraya koydun lan 8 MELDA: Çok öfkelendi, hepimizi mahkemeye vereceğini söyledi 9 CAN: Ya bir kere Barışma niye öldürsün Ferhat'ı ne ilgisi var, İnsan onu düşünür önce10 Ebru penceredeki demirler için özür diler gibi EBRU: Seni korumak için Banu buruk gülümser BANU: Kimden? 11 SAVCI: Siz acilen FN Coşkun'u Kuzey Tekinoğlunun mu öldürdüğünü söylüyorsunuz BARIŞ: Hayır fakat kapan kurdu Birilerini azmettirdi öldürmek için 12 CEMRE: boşanırım senden yeniden yüzümü göremezsin BARIŞ: Anlaşma bozulduİstediğini yap 13 CEMRE : Anne, benim Kuzey'i bulmam gerekli!14 ŞEREF :Biz utanacak bir şey yapmadık (Demet bir şey söyleyecekken susturur lafına devam ederek) Dışardan nasıl görünürse görünsün 15 BARIŞ : Hemen göreceğiz, büyük aşklarını16 KUZEY :N’aptı bu alıcı de korkuttu seni bu değin ha, Cemre Adam gibi söyle bana 17 GÜNEY : Cemre hiçbir zaman senin olmadı BARIŞ: Defol evimden 18 KUZEY : Görüyorsun değil mi kardeşim, bir Cemre ihanet etmedi bana Bir sen, dahası bu kız 21 BURAK: Etrafımdaki en sahici insan sensin ZEYNEP: Çünkü senin katil olmadığını biliyorum 22 KUZEY: Sen bugüne dek benim kimseye tartı olduğumu gördün mü Çirkin? Kimsenin arkasına saklandığımı gördün mü benim 23 KUZEY : Duydun mu beni komiser! Benim için sakın bir şey yapma!!!!! Sana inat müebbet yatarım DUYDUN MU BENİ!!!! 24 ZEYNEP: Kuzey hapse girerse senin yüzünden girecek, mutlu musun CEMRE : Bana bak git yanımdan belanı arama 25 YUNUS: Destek kuvvet burada bırom Bozma moralini sen Sağlam dur, başın öne eğilmesin 25 GARDİYAN: Hadi bakalım Allah kurtarsın tvaktuelcom