Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sence ben kilolumuyum ) kilolumuyum ben kilolumuyum sence ben testi 1549114740 1549114740 sencebenkilolumuyum5c559d78bedf7sencebenkilolumuyum5c559d78bedf7 http:img509imageshackusimg5098044getci7
Sence üstteki üye seni seviyormudur? evet üstteki üye sizi seviyormu sevmiyormu ?senceusttekiuyeseniseviyormudur5c516d420ab0calt tahmınde bulunucaz ii eglenceler senceusttekiuyeseniseviyormudur5c516d423bcb3gifalt :baby: Baby :baby:
Gökhan Itina İki Yeni Yabancı Şarkısının Sözleri 2019 gökhan itina şarkıları gökhan özen iki yeni yabancı şarkısı iki yeni tanıdık olmayan şarkı sözleri Sevgili melekler, Gökhan Özen'in Milyoner adını verdiği albümde bulunan ve söz ve müziği kendisine ait olan parçalardan biri İki Yeni...
Doğuş Milyon Da Bir Bu anımız yalan mıydı sence Yaşadık yaşadık mı sence Neden bana beni küstürüyorsun Bırakıp yarı yolda gidiyorsun Milyonda bir böyle seven bulunur Çiçeğim değerini bil Milyonda bir kalpten seven bulunur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.