Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sende Herif Misenn ??

Sende Herif Misenn ??
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sende Alıcı Misenn ?? Arkadaşlar bazı şiirler varki tam damar oluyorAcı doymuş sözler insanın yüreğni burkuyor Bir kadının kocasına yazdığıbu şiir de tıpkı öyle Sende Diyacahsan Bende Herifem Sabahdan çıhir da işe gidirsen Bilimirem ne edir, neler edirsen Herkes er gelse de, sen geç gelirsen Sen de diyacahsan ben de herifem Gelir yiyir, içir derhal yatirsan Nanca sahlasam da göze batirsan üstelik utanmadan çalım satirsan Sen de diyacahsan ben de herifem Çoluh çocuh yüzün haftada görir Babam nerdediye meleşir, sorir Bunca aldırmazlık gafami yorir Sen de diyacahsan ben de herifem Herkesin evinde eşyanın türi Bilirsen, bizimki başından guri Aşşıği yuduzdun, galdı mi çuri Sen de diyacahsan ben de herifem Otel mi sanirsan, burası evin Ayağın gır, otur bizinen, sevin O ama gazanmışsan, bahmah görevin Sen de diyacahsan ben de herifem Ne dügün bilirıh, ne de seyrani Yahının, hısımın, dostların hani Anlamsız mu buldun, dolanirsan meydani Sen de diyacahsan ben de herifem Yetmir getirdigin eymegin, aşın Bizden niye gaçir, gizlirsen başın Ev bezginleri mi, senin yoldaşın Sen de diyacahsan ben de herifem Gece ahlıma kazanç, gahiram Ahlın başan topla, bize sahap çıh Ey gezdin dolandın, bıhmadıysan bıh Bilirsen sen bize, biz yıl layıh Sen de diyacahsan ben de herifem  

858,506Konular
983,099Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt