Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Senden Çocuğum Olsun DİALOGLARI....

Senden Çocuğum Olsun DİALOGLARI....
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Senden Çocuğum Olsun DİALOGLARI Senden çocuğum olsun istiyorum Seda Ben de senden arabam olsun istiyorum Vedat, lakin hala tık yok Işlenmiş kendi kendime yaparım ben çocuğu * Senden çocuğum olsun istiyorum Tarık Onu benim söylemem gerekiyordu Yeşim E be pez yıllardır niye söylemedin o zaman fena fena konuşturuyosun beni * Senden çocuğum olsun istiyorum Ben de eksik evvel bir bardak su istemiştim ama daha hala getirmedin Çiğdem Önce çocuk sonra su İsmail Len deli karı hemen çalışmalara başlasak, tohumun tutması, gelişmesi, doğması 10 ayı bulur öldürecen mi beni sen susuzluktan * Senden çocuğum olsun istiyorum Istek Bu cümleyi kaç kıza söyledin Hakan? Babası olduğum 6 çocuğun da annelerine söylemiştim * Senden çocuğum olsun istiyorum Kaç kilo istersin Cemal? istersen suyundan da koyayım, bütün olsun haa **** Senden çocuğum olsun istiyorum Belma Efendim Senden çocuğum olsun istiyorum dedim Pardon tanışıyor muyuz? Ayyy fazla özür dilerim, ben Belma ile karıştırdım sizi özür dilerim lakin sizden de bir çocuk yapabiliriz eğer isterseniz * Senden çocuğum olsun istiyorum Gülşen Ben kısırım Ali Rıza Yavv, en azından bir deneseydik olmuyo Ali Rıza olmuyooo Tövbe tövbeee ** Senden çocuğum olsun istiyorum Buyur burda yapılmışı var zahmetsiz, uğraşmadan Nerden buldun bu bebeği Benzer cümleyi daha evvel de duymuştum ondan sonra nasıl olduysa bu oldu * senden çocuğum olsun istiyorum istenmiyorsun artık arkanı dön ve çık ne diyorsun ya ben burda sana önemli birşey söylüyorumm ooo sen ne diyorsun sen ancak onu şarkı niyetine söylersin canımmm ** senden çocuğum olsun istiyorum olmaz ayşe başım ağrıyo hadi tarııık lütfeeen bitmiş bi ara bakkaldan alırız *** senden çocuğum olsun istiyorum leyla +eksik yede kendine bi hizmetçi tut ** +senden çocuğum olsun istiyorum berkiyegül bende senden kuşadasında yazlığım , tarabya da evim olsun istiyorum anacım fakat olmuo işte ** senden çocuğum olsun istiyorum yarmagül +olmaz sen kazana düşdün değil daha neler  

858,496Konular
981,870Mesajlar
29,906Kullanıcılar
yarrocqSon üye
Üst Alt