senden çocuğum olsun istiyorum diyologları senden çocuğum olsun istiyorum komik senden cocugum olsun istiyorum aysel ben de senden arabam olsun istiyorum lakin hala tik yok taam lan kendi kendime yaparım ben çocugu senden Cocugum olsun istiyorum tarik onu benim soylemem gerekiyordu yesim e be yilardir niye soylemedin o süre kotu kotu konusturuyosun beni senden cocugum olsun istiyorum ben de eksik evvel bi bardak su istemistim ama daha getirmedin cigdem once cocuk sonra su ismail lan çılgın kari simdi calismalara baslasak, tohumun tutmasi, embriyo in olusmasi, gelismesi, dogmasi 10 ayi bulur öldurcen mi lan beni susuzluktan senden cocugum olsun istiyorum ozlem bu cumleyi kac kiza soyledin hilmi? babasi oldugum 6 cocugun annesine soylemistim senden cocugum olsun istiyorum kac kilo istersin cemal? istersen suyundan da koyayim, tam olsun senden cocugum olsun istiyorum belma efendim senden cocugum olsun istiyorum dedim pardon tanisiyor muyuz? ayy cok ozur dilerim, ben belma ile karistirdim sizi ozur dilerim lakin sizden de bi cocuk yapabiliriz isterseniz senden cocugum istiyorum birak cocugu, senden cacik bile olmaz murat senden cocugum olsun istiyorum pekibagliyorum su anda nereye la? cocuk yapim merkezine Allah imNeden butun dengesizler beni buluyor senden cocugum olsun istiyorum ne bu simdi yeni moda mi hayir doga kanunu kanunlari sevmem benkendine kole ariyorsan baska kapiya hay senin sosyalistliginide sendem cocugum olsun istiyorum fevziye tanri ol dedi ve oldu ulan daima dengesiz karilar beni buluyo senden cocugum olsun istiyorum yeniden hangi sarkiyi dinledin hayir yasam felsefem olduolgunlasip coluk cocuga karismak peki baska derdin varmi var seni bosamak! neden ki¿ ne demis sokratesKarisi guzel olan koca,cirkin olan filozof olur senden cocugum olsun istiyorum ya ben? bana sordun mu bir kerede haher zaman senherseyi sen istiyorsunbiktim hayatimdan beAllah im ölsemde kurtulsam işlenmiş kes lan!nerden actim seni simdi senden cocuvum istiyoyum bak sesgin benden cok gusel metres oluy da, benden cocuk olmas niçin fakat sezen daha kac yasindayis sesgin? sekiiisss chuQ kendinde mi sesgin kamistan su geliyo mu taam sesen taam senden cocuvum olsun istemiyoyum kustum sana dayimdan cocuvum olsun istiyoyum aytik ben senden cocugum olsun istiyorum sevki sen nasıl bisey istedigini soyle ben siparis geceyim senden cocugum olsun istiyorum cocugunuz olsun istiyosaniz cocuk yazıp 5687 gonderin cocugunuz cebinize gelsin senden cocugum olsun istiyorum niye kurban benmiyim senden cocugum olsun istiyorum bi daha televizyon izlersen bacaklarini kirarim ordan ogreniyosun demi bunlaricok konusma sofrayi kur senden cocuk istiyorum canim paketmi olsun ? kucaktami tasiyacaksin Senden cocugum olsun istiyorum Bunadin sen Necla,torunlar universiteyi bitirdi