Senden Çocuğum Olsun İstiyorum Bir aralar Berdan Mardini`nin güzel bir şarkısı vardı,senden çocuğum olsun istiyorumdiye işte bizde bunları degiştirdik birazcık uğraştık, komik ülkü getirdik nasıl mı işte böyle senden cocugum olsun istiyorum Kaynak : yorumlanet senden cocugum olsun istiyorum diyalogları pekibagliyorum su anda nereye la? cocuk yapim merkezine Allah'imNeden butun dengesizler beni buluyor senden cocugum olsun istiyorum ne bu simdi yeni moda mi hayir doga kanunu kanunlari sevmem benkendine kole ariyorsan baska kapiya hay senin sosyalistliginide sendem cocugum olsun istiyorum fevziye tanri ol dedi ve oldu ulan hep dengesiz karilar beni buluyo senden cocugum olsun istiyorum rifat hah haaayy sekerim bende haydardan cocugum olsun istiyorum ama olmuyo rifatt lale den cocugum olsun istiyorum hayriye git laleye soyle lan ozaman salak banane senden cocugum olsun istiyorum yine hangi sarkiyi dinledin hayir yasam felsefem olduolgunlasip coluk cocuga karismak peki baska derdin varmi var seni bosamak! niçin ama¿ ne demis sokratesKarisi guzel olan koca,cirkin olan filozof olur senden cocugum olsun istiyorum evlenmeden olmaz peki evlenirsek kactane performansina bagli emrindeki peki ben simdiden calismaya baslayayim iyi git! senden cocugum olsun istiyorum ya ben? bana sordun mu bir kerede hadefalarca senherseyi sen istiyorsunbiktim hayatimdan beAllah'im ölsemde kurtulsam bitmiş kes lan!nerden actim seni simdi senden cocuvum istiyoyum bak sesgin benden cok gusel metres oluy da, benden cocuk olmas niçin ki sezen daha kac yasindayis sesgin? sekiiisss chuQ kendinde mi sesgin kamistan su geliyo mu taam sesen taam senden cocuvum olsun istemiyoyum kustum sana dayimdan cocuvum olsun istiyoyum aytik ben