senden elektrik alamiyorum senden elektrik alamıyorum ben batarya degilim ki senden elektrik alamiyorum kamil değil oyle bele$e! senden elektrik alamıyorum ilhan diğer birsey vereyim? senden elektrik alamiyorum kac gundur ugrasiyoruz burda, fisi prize bi taktirmadinki yavrum senden elektrik alamıyorum çok baskı, carpılacaksın senden elektrik alamiyorum bi saniye izin ver? ben simdi duygularimi yogunlastirma karari aldim sen de elektrigin kralini alacaksin senden elektrik alamıyorum? nasıl vermemi istersin? senden elektrik alamiyorum dahası surtunmeyi denesen? sabit şayet? senden elektrik alamiyorum sana kablo takmaya niyetim değil da ondan ay ben senden elektrik alamyyorum ayhan yüksek gerilim hattımıyım lan ben!! ay ne bagırıyorsun beee carparım senden elektrik alamiyorum kontrol kalemi soktun mu? senden elektrik alamıyorum tamer önemli olan voltaj degil akımdır senden elektrik alamiyorum kaan kimden alabildin oysa ?! senden elektrik alamıyorum fisi takmamısımdır o zaman senden elektrik alamıyorum tamer?? iyi de önce salteri kaldırman gerekli senden elektrik alamıyorum erkan? motor musun? senden elektrik alamiyorum alamazsin ast cunku sendeki tesisat bendeki elektirigi almaya tatmin edici degil nasil yani? fisinin boyu cok kisa, yetismiyor prize!!! (aglamakli bir sesle) hani boyu degil islevi onemliydi? aglama sus!lafa bak benden elektirik alamiyormus sinirlerimi de bozma hayir sonunda prize uzatma kablosu cekecegim o olacak