Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sendende vazgectım...

Sendende vazgectım...
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sendende vazgectım 1549093409 1549093409 sendendevazgectim5c554a272b916sendendevazgectim5c554a272b916 http:imgblogcucomuploadsBIGshark87sendendevazgectm Çok şey istemiyorum hayattan; birazcık huzur ve birazcık da sadaka Fakat anladım ama bu bile haram bana Ne huzurum var ne de aşığım dediklerimin sadakati Dar uykulara dalmayı, kolaylık içinde uyumayı öyle fazla istiyorum oysa Ama eksiliyorum bundan böyle, tükeniyorum yavaş yavaş Cisim aynı beden olur ya fakat ya o ruhum, Hele o dokunuşlar Dokunuşlar aynı yok oysa, benzer hislerle dokunamıyorum Kendi dünyamı kendim bozuyor ve ardındaki yeniden kendi ellerimle kurmaya çalışıyorum Yıkıp koymak Elimden gelen sadece bu Kendi hayatımı yıkıp yıkıp kuruyorum Canım fazla yanıyor Canımın acısını unutuyorum zamanla Hayır, hayır, unuttuğumu sanıyorum Kendimi kandırırsam, çevresindekilerin de bu yalana karşılıklı olacağını düşünüyor, kendimce oynuyorum Ayrıca kendi, hem de başkalarının yaşamlarıyla Yoruldum artık Yıkılıp her tarafta ayağa kalkmaktan yoruldum Kendi hayalimin sonunu bulamıyorum Belki de bir sonu değil Yaşamı her tarafında da o sonu sanırım yakalayamayacağım İçimdeki çocuk her geçen gün azıcık daha ölüyor Omuzlarıma çökmüş bir siklet var Hani bütün kendinizi iyi hissettiğiniz anda gelip çöreklenen, gitmeyen, bitmez tükenmez ve yitmeyen “Ve hiç gitmeyen, bitmez tükenmez, yitmeyen sadık dostum üzüntü Sevdiklerim tek tek gittiler Bir ihanet, tek tek isyan, bir çaresizlik Hepsinin bir sebebi vardı ayrılıklarımın Sebebi de olsa vedalar her zaman hazin Bu bir oyun ola ki de ve o tiyatro sahnesinin senaristi yönetmeni her zaman başkaları Ben ise sadece bir oyuncu olarak kalıyorum Hayatıma birileri giriyor senaryolarını veriyorlar elime ve ben sadece oynuyorum Engel olamıyorum bir çoğuna, gelip kendi oyunlarını oynatılyorlar bana Ara Sıra bir şeyler öğrenirim desem de her zaman bildik senaryolar, daima bildik adımlar Vazgeçiyorum Sıkıldım ben bundan böyle bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt