Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seneler geçse de unutulmadı: Ebru Gündeş babası için sahte mezar önünde poz vermişti

Seneler geçse de unutulmadı: Ebru Gündeş babası için sahte mezar önünde poz vermişti
0
44

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
yillar_gecse_de_unutulmadi_ebru_gundes_babasi_icin_sahte_mezar_onunde_poz_vermisti_1601016510_0571.jpg

4 yaşındayken ailesini terk ettiği için arasının bozuk olduğu babası Remzi Gündeş'i kaybeden Ebru Gündeş, babasını herkesten saklı sessiz sedasız toprağa verdi. Siroz ve Koah hastası olan babasının daha öncesinde öldüğünü söylemiş ve sahte mezarda fotoğraf çekinmişti.

Siroz ve Koah hastası olduğu bilinen Ebru Gündeş'in babası Remzi Gündeş, geçtiğimiz günlerde özel hastanede tedavi görüyordu. 18 Eylül'de hayata gözlerini yuman babasını albümünün ilk çıktığı 93'lü yıllarda öldüğünü söyleyip sahte mezarın önünde poz vermişti.

SmZZX_1601016523_4753.jpg

Şimdi ise sadece iki kuzeniyle beraber babasını toprağa veren Gündeş, üzüntüsünü kendi içinde yaşamayı tercih etti.

TIKLA OKU: ÖLÜNÜN ARKASINDAN YASİN OKUNUR MU? YASİN SURESİ...

MXww8_1600930226_0698.jpg

EBRU GÜNDEŞ İLE BABASININ ARASI NEDEN BOZUKTU?

76 yaşında hayatının kaybeden Remzi Gündeş 5 yıl önceki röportajında kızı ile arasının açık olmasıyla ilgili söylentiler için,

"Ben ona hiç bakmadım ama o bana baktı. Kim onun hakkında en ufak bir kelime konuşursa, onun hayatını alırım. Şaka yapmıyorum, alırım hayatını.. Evlenmiş, barklanmış. Onu rahatsız etmeye lüzum yok. Ben onu seviyorum o da beni seviyor. Ben şahsen evladım için dilenirim, yemin ederim dilenirim. Yarın bir mezarlık olacağız. 2 metre yere gideceğiz” demişti.

vvp6G_1600930491_8923.jpg

858,496Konular
981,660Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt