Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

seneryo ama halkımız yinede karşıt

seneryo ama halkımız yinede karşıt
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
seneryo ama halkımız yinede karşıt atv nin sevilen dizisin Canım Ailem'de rol bölge ünlü oyuncu Ezgi Mola dışarı çıktığında çevredeki teyzelerden nasihatlar aldığını söyledi AYRIL ARTIK ŞU ÇOCUKTAN! 1548635856 1548635856 seneryoamahalkimizyinedekarsit5c4e4ed3891b1seneryoamahalkimizyinedekarsit5c4e4ed3891b1 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberezzzz&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EZGİ MOLA, “CANIM AİLEM DİZİSİNDE EVLENMEK İSTEYEN LAKIN ‘BAŞLICA KUZUSU’ NİŞANLISI YÜZÜNDEN BİR TÜRLÜ EVLENEMEYEN FERİDE’Yİ CANLANDIRIYOR Mola, rolünden ötürü tepki gördüğünü söylüyor: “Sokakta teyzeler ‘Ayrıl şu çocuktan, ne işin var bununla’ diyorlar Teyzeler ‘ayrıl şu çocuktan’ diyor Genç oyuncu Ezgi Ara Verme, “Canım Ailem dizisinde tek gerçek dışı evlenmek olan fakat ‘esas kuzusu’ nişanlısı yüzünden bir türlü muradına eremeyen Feride’yi canlandırıyor Ara Verme, rolünden ötürü sokakta tepki gördüğünü söylüyor: “Annem yaşındaki teyzeler beni kızlarıyla özdeşleştiriyor ‘Ayrıl şu çocuktan, ne işin var bununla’ diyorlar Bu herif eş adayı mağduru çok kız var Şu sıralar sizi “Canım Ailem dizisinde izliyoruz Nasıl gidiyor çekimler? İyi bir ekip olduk Daha doğrusu iyi bir ekibi oluşturabilecek cümbür cemaat bir dizide toplandı Her Zaman birlikteyiz, bütün anlamıyla bir aile olduk Uğur Yücel ile “Hayatımın Kadınısın filminden bu yana aranızda bir alın yazısı ortaklığı var gibi Bu dizide de birliktesiniz Bağlar kuvvetleniyor, daha fazla konuşulacak şey oluyor Uğur Yücel ile çalışıyorsun, bu büyük keyif veriyor Ara Sıra kendimi çok çaresiz hissediyorum Yaptığım işi öyle büyük görüyorum ama, bu işin karşı boşluğa düşüyorum Acaba sonra ne olacak diye ilgiyle girift bir boşluk şehvetli oluyor Tamamen bir umutsuzluk hissediyorum Karanlığın içinde sürekli dürüst duyguyu bulmaya çalışıyorum Dizide üç kız kardeşten birisiniz ve nişanlınızla bir türlü evlenemiyorsunuz Bu rolle bir anlamda bir zümrenin temsilcisisiniz Evet! (Gülüyor) Bilhassa annem yaşındaki teyzeler beni kendi kızlarıyla özdeşleştiriyor “Yavrum ne olursun ayrıl şu çocuktan, ne işin var bununla diyorlar Benzer şekilde Kenan karakterini canlandıran Oktay Gürsoy’a da “Allah kahretsin seni diye kızıyorlarmış Bu alıcı eş adayı mağduru kızlarımız fazla var Senaristlerimiz bunu can damarından yakalıyor Örneğin “Kız şimdi nişanlısı için krediyi de aldı, vay salak diyorlar Fakat bu saflık mı, ondan belli değilim Çünkü Türk toplumunda bayan birçok duruma “Hadi bu da olsun da, kimse duymasın mantığıyla yaklaşıyor Bu koşul dizide güldürerek geriyor insanları Siz hiç bu kadar ‘safça’ düşünüp hareket ettiğiniz bir zamanı hatırlıyor musunuz? Bu saflığı bilmiyorum Hiç olmamıştır diye hatırlıyorum fakat belirli de değilim Çünkü başka konularda çoğu kez yumuşak davrandığım, “Aman ne yapalım, olsun dediğim olmuştur Ne olacak dizideki ailenizin bu bahtsızlığı? Ben de bilmiyorum açıkçası Her seferinde pek bir yerde bırakıyorlar oysa diziyi, akıcılık sette bir takım arkadaşlara gelince merak edip okumak istiyorum Ama “Sana da gelecek deyip vermiyorlar Merakımdan çatlıyorum Bol yıldızlı dizilerin setlerinde benlik çatışmaları olur Sizde var mı böyle bir koşul? Uğur Yücel ve Ozan Güven varken, “Benim adım neden dördüncü sırada geçiyor diyebilir miyim? Uğur Yücel bu işin lokomotifi, lakin diğer rollerin de kendi özel hikâyeleri var Kimse bir role hizmet etmiyor, tüm roller hikâyeye hizmet ediyor Bu tam bir ekip işi olduğu için hiç pek kaygılarım olmadı id İzleyici oyuncuları genellikle ‘yakışıklı’ veya ‘hoş’ diye değerlendirir Lakin sizinle ilgili yapılan yorumların birçok oyunculuğunuzun ne dek iyi olduğuyla ilgili Ne hoş işte! Çağırmak ki işim dış görünüşümün önüne geçmiş Zaten oyuncunun başlıca malzemesi oyunculuktur Ben bu işin eğitimini aldım, takriben 11 yıldır profesyonel olarak yapıyorum ve para kazanıyorum İLİŞKİMİ KONUŞMAYI DOĞRU BULMUYORUM Dış görünüşünüz dizide de fazla üstüne durulan bir konu Sizin dizi için kilo alıp atamak gibi bir çabanız var mı? Gerektiği yerlerde ona da müdahale edilebilir Lakin ben dış görünüşümle oldukça mutluyum Çocukluktan bu yana yapım böyle Bu konuda bir şikâyet de gelmedi Bizden istek edilirse, kilo da verilir Oyunculukta hiç kendinizi eksik hissettiğiniz oldu mu? Bütün sahnelerde oluyor Çünkü “Daha iyisini yaparım diyorsun Bazen kendime artı zalim davranıyorum, üzülüyorum fakat bunun önüne geçemiyorum şimdiye değin defalarca böyle oldu Sonucunda olumlu şeyler duyuyorum lakin o da yetmiyor Beni büyüten de bu oluyor Yeni film projeleri var mı? Konuştuğumuz birkaç proje var Sinema filmi ha deyince yapılamıyor “Hayatımın Kadınısından sonradan çok ihtiyacım var ınşallah tatil yapamam Sinema olsun, o sette yorulmam Umut Kurt ile birlikte olduğunuz yazıldı İşin aslı nedir? Evet, uzun zamandır beraberiz Fakat bu konuda konuşmak istemem O konu özelde kalsın isterim Sakladığımız bir şey değil lakin konuşmayı dürüst bulmuyorum  

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt