Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Seni anlatmami isteselerdi...

Seni anlatmami isteselerdi...
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Seni anlatmami isteselerdi Benden, seni anlatmamı isteselerdi, bir yürek anlatırdım içinde koskacaman bir dünya, dünyada iri bir fener ve sevgi yolu aydınlatan deselerdi yaz onu; yazardım en güzel şiirleri dilsiz istekleri dipsiz kuyu sarınçlarında yuvarlanan aşkları yazardım parmaklarım morarıncaya dek yazardım, yüreğim yorulup duruluncaya dek deselerdi çiz onu; çizerdim dünyayı, dünya her tarafı yedi veren gülleri yedi renk açan en mevsimsiz çiçeklerin açtığı nakışlı oyalı özenli bir dünya ve korkardım kendi çizdiğim dünyaya dokunmaya, korkardım çiçeklerin yaprakların solmasından deselerdi kim o ???? o derdim o işte yüreğinde deryaları taşıyıpta tek bir dünyalıya konuşamayan, o sınırsız sevgi deryasında yelken açıp giderken sevgisini çekingen kişiliğine gömen biri idi ve o derdim ; beni sabahlara değin kendisini göz önünde bulundurmak zorunda bırakan acımasız biri o konuşsa yüreğindeki allı tebessümlerde kaybolurdum, konuşsa yanmadan yıkılmadan söndürürdü beni derdim sigaram kadar tiryakisi olduğum içkim değin başımı döndüren, görmediğim değin özlediğim, özlediğim dek dokunamadığım, dokunamadığım kadar ürkek ve o derdim Yaşayıpta yitirdiğim yok yaşamayıpta çakmak istediğim, konuşmasını beklediğim kızıl dudaklarına hasretlendiğim hasreti ile eridiğim, yanımda iken bile özlediğim gittiği yolu kıskandığım aydınlık günlerimi aradığım o derdim!!  

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt