Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni Annemlere Anlattım

Seni Annemlere Anlattım
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Seni Annemlere Anlattım aşkım efendim hayatım söyle canım?? seni akşam aileme anlattım neee?! eee artık sende bize bu akşam yemeğe gelirsin dimi? neee!!! valla annem senin için en hoş yemekleri yapçak neeee!!! saat 7 de bekliyoruz tamammı aşkım? pat aşkım gelirken yüzükleride alırsın dimi sevgilim haaa bide isim yazdırmayı unutma babam valla keser ikimizide hönk ne yüzüğü yaaa?! valla amcam pek dedi eeee dinlemek lazım büyük sözü dimi zaten hapisten yeni çıktı 4 leşi var kırmamak lazım tırs tırs yusuf yusuf bişeymi dedin aşkım?? bana bişeyler oluyo başım dönüyooo pattttttt aaaaaaa aşkım kalk aşkım kalk şaka yaptım yaaa seni annemlere anlattım Hayatım ee ne dedin ? hiiç erkek arkadasim dedim, babam silahını alip çikti saniyorum sizin eve geliyor neee !?!! seni annemlere anlattım eeeaa? haftasonu müsaitmiş bizimkiler bekliyolar nası yani? aman ne biliyim işte çikolata çiçek ebeveyn falan vııınnn (kaçar) bil bakalım ben bugün ne yaptım? ne yaptın hayatım? seni annemlere anlattım hasshay sen fazla yaşa e mi ehe eheannemler derken kimleri kastediyorsun gülüm bütün anlamadım teyzem ve aleyhinde komşu mualla abla da oradaydı üçü birdenü üçüee ne dediler? ha sırası gelmişken tanıştırayım bu abim cevat hoşnut oldum abiciğim ehe ehe hörrrr ben sizi yalnız bırakayım en iyisi,abi kardeş oynarsınız bundan böyle seni annemlere annattım, fakat bi sor niye anlattım niye anlattın? anlatamazsın dediler koçum benim Seni annemlere anlatamadım Neden emrah Anam değil benim Seni annemlere anlattim hayatim + Evlenmek sart oldu desene seni annemlere anlattım fatma eeeeee ne dedin fatma sana fazla benzio anne dedim ayyy eee eee daha sonra hiiiçççç yani ,tanışmıyor muyuz hayır babam bitir oluum dedi bırak bu kızı dedi seni annemlere anlattım tankut + niyetimide anlattınmı ? eevet benimle evlenmek istiyor dedim ailesi ile gelsin dediler + ne evlenmesı ya altı usutu takılacaz evlenmeyi nereden cıkardın allah ** ** tankut seni annemgilere anlattım canem anneni anladıkta giller kim nan kankigiller gibi amcam, amcamın teyzesinin torunu, dayım, dayımın ufak çocuğunun sınıf arkadaşı, teyzem, teyzemin karşı komşusunun bi daha alçak kalt komşusu, kuzenim, kuzeninim ex aşkı bıdı bıdı bıdı seni anneme anlattım hayatım nasıl hoş bir türkçeyle ne anlatım bozukluğu yapmadan seni annemlere anlattım canım eee anlamazlıktan geldiler emrah seni annene anlattım anaam, garib anaaamm, çilekeş anaaam seni annemlere anlattım hayatım eeee külahıma anlat sen onu dedi seni annemlere anlattım aşkım kim dedi anlat diye yani konuştuk sanıordum ne diye anlatıosun be bana gerizekalı deme * sana gerizekalımı diom gerizekalı hay anlatmaz olaydım aşkım seni annemlere anlattım herşeyimi alt herşeyi annen beni çıkaramadı dimi nee yani şey, eeee annen ne dedi annemler seni beklior aşkım o niyeymiş anlattım neyi seni nası yani evlencez dedim yapma ya öle dimi yani öle öle seni annemlere anlattim hayatim nayir nolamaz bu bir kabus olmali seni annemlere anlattım +tarih verdiler mi yok defet onu kendine doktor mühendis felan bul dediler seni anneme anlattım cnm +iyi halt yedin ne +ya bi defolurmusun ne diyosun mahmut yaaaaaaaaa +tanışıyomuyuz bayaaaaaaaaan özel baskı  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt