Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni bana hep hep

Seni bana hep hep
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
SENİ BANA HEP HEP

Hep oyle gelecekler
Oyle gidecekler hep
Yaşananlar oylesine hep hep ki
Yaşanacaklar gelgitlerle tufan
Sevgi nerede gizli
Ben kime saklandım hep
Hep hep gelecekler
Gidecekler hep
Beni yaşamayıp
duşlere iteleyerek
sevgiyi bana
hep
hep
ozletecekler

Seckin Gunduz

Similar threads

SENİ BANA HEP HEP Hep oyle gelecekler Oyle gidecekler hep Yaşananlar oylesine hep hep ki Yaşanacaklar gelgitlerle tufan Sevgi nerede gizli Ben kime saklandım hep Hep hep gelecekler Gidecekler hep Beni yaşamayıp duşlere iteleyerek sevgiyi bana hep hep ozletecekler Seckin Gunduz
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
TUTAN NE SENİ GELGİTLER Mİ Hep el salla sen gulumse Zordu bitti gitti neysede Bir gun daha kalsaydı Ya bir kez daha baksaydım Şimdi uzaktan uzağa Arada bir gelse de İstesem de sevememde Tut kendini gulumse Ya da el salla hep sen Sonra ardımdan derin bir ohh cek yine Zor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
sen hep beninm kalacaksın ben olsemde sen hep kalbimde kalacaksın kalbim dursada sen hep kalbimde gizli kalacaksın bu kalbim hep senin icin atacak senin icin ağlayacak bu gozlerim gozleimden akan her yaş seni anlatacak gokyuzune bakasksın sonra seni seviyorum demek gelecek icinden ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Oğretmenler gunune ozel 3 kıtalık şiirleri bir araya getirmeye calıştıkOğretmenler gunune ozel 3 kıtalık şiirler arıyorsanız sayfamızdaki şiirleri okuyabilirsiniz imagesogretmenlergunu3kitaliksiirler5aedb426715d1 OĞRETMENİM Okumayı yazmayı, Sayıları saymayı, Guzel resim yapmayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Oğretmenlerimizin kıymetini değerini bizlere şiir yoluyla anlatan en guzel Oğretmen şiirleri derledik sizlereSayfamızda 3 kıta Oğretmen şiirleri bulabilirsinizOğretmenleriniz icin aradığınız şiir sayfamızda olabilir kıymetli oğrenciler bu şiirlerden birini secebilir Oğretmenlerinize cok guzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,496Konular
981,641Mesajlar
29,724Kullanıcılar
xwedexSon üye
Üst Alt