Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Seni Buldum Ya Neşe Karaböcek'in şarkısının sözleri

Seni Buldum Ya Neşe Karaböcek'in şarkısının sözleri
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Seni Buldum Ya Neşe Hamamböceği'in şarkısının sözleri Seni Buldum Ya Şarkı Sözü Neşe Karaböcek Seni Buldum Ya Şarkı Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Neşe Hamamböceği Seni Buldum Ya şarkısının hiç dinlediniz mi bilmiyorum ama dinlemenizi öneriyorum diyor ve sizlere Neşe Hamamböceği Seni Buldum Ya şarkısının sözlerini sunuyorum 1549251102 1549251102 senibuldumyanesekarabocekinsarkisininsozleri5c57b22258edbsenibuldumyanesekarabocekinsarkisininsozleri5c57b22258edbsenibuldumyanesekarabocekinsarkisininsozleri5c57b22258edb Bir bilinmez aleme sırası gelmişken dünya Belki bir gerçeğiz ola ki de rüya Seni buldum ya seni buldum ya Olsak ta ayrıca hakiki keza rüya Aşk mıdır bu bilemiyorum Sözde sensiz yaşamıyorum Sevdim lakin diyemiyorum Sensiz olamıyorum Dünyaya baştan gelmiş gibiyim Dünyamı aşkına vermiş biriyim Sevince bir başka oluyor insan Bir ömrü bir anda tatmış gibiyim Aşk mıdır bu bilemiyorum Sözde sensiz yaşamıyorum Sevdim fakat diyemiyorum Sensiz olamıyorum  

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt