Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni Çok Bekledim dizisi final yapmıştı! Özcan Deniz yine kamera arkasında

Seni Çok Bekledim dizisi final yapmıştı! Özcan Deniz yine kamera arkasında
0
28

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
seni_cok_bekledim_dizisi_final_yapmisti_ozcan_deniz_yine_kamera_arkasinda_1628583132_0836.jpg

Son zamanlarda yönetmenliğe de yönelen ve başarılı işler yapan ünlü sanatçı Özcan Deniz, yeni projesinin hazırlıklarına başladığı öğrenildi.

Seni çok bekledim dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ve yönetmen koltuğunda oturan Özcan Deniz, yapımcı Şükrü Avşar'la el sıkıştı.

Qy6LJ_1628583147_7385.jpg

Kod adı 'Masum ve Güzel' olan dizinin şu günlerde cast çalışmaları devam ediyor. Deniz'in sadece yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin senaryosunu ise 'Kırgın Çiçekler', 'Aşk ve Mavi' ile 'Koca Koca Yalanlar' dizilerinde görev alan Burcu Över yazıyor. Etkileyici bir kadın hikâyesini anlatan dizinin çekimlerine eylül ayında başlanması planlanıyor.

Similar threads

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim dizisinin çekimleri başladı. Dizinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu o anlara dair sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Hayranlarını heyecanlandıran paylaşıma binlerce beğeni ve yorum geldi. Peki Seni çok bekledim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim dizisinin okuma provaları başladı. Dizinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu o anlara dair sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Hayranlarını heyecanlandıran paylaşıma binlerce beğeni ve yorum geldi. Peki Seni çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi başlamadan kadrosunu güçlendirdi. Senaryosunu Özcan Deniz'in yazdığı diziye usta oyuncu Durul Bazan'da dahil oldu. Peki Seni Çok Bekledim dizisinin konusu nedir? Cuma günü Star Tv ekranlarında yayın hayatına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisinin afiş fotoğrafları çekildi. Galataport'ta yapışan çekimlere tüm oyuncular katıldı. Peki Seni Çok Bekledim dizisinin konusu nedir? Seni Çok Bekledim oyuncuları kimlerdir? Star TV'de yayınlanacak olan Seni Çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Karmaşık bir aile hikayesi olan Kadir, ailesinden uzakta bir hayat içerisinde yeniden bir yaşam sürdürmek için çabalarken yolu Ayliz ile kesişir. Ancak Ayliz'in hayatı da pek normal değildir. Tevafuk eseri Katar'da tanışan çifti hayat bambaşka yerlere getirir. Seni Çok Bekledim 1. bölüm fragmanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt