Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni istiyorum

Seni istiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Seni istiyorum
Kimseye benzemiyorsun sen , tanıdığım hiç kimseye
Belki de bu yüzden sana böylesine düşkünlüğüm, sana doyamayışım, sana varmak çabam, her lahza düşüncelerimin senin ekseninde gezmesi daima bu yüzden

Yaşamımızı maalesef seçme şansımız değil fakat güzelleştirme, geliştirme, olanakları faydalanma şansımız var, değil mi yine de herkes fazla şanslı olmuyor Cümbür Cemaat kendi kaderini yaşıyor Bazen benim istediğim hayat bu değil diyorum, başka bir yerde ama nerde? Başka bir zamanda lakin nasıl? Uzaklar, gitmeler hiç çare değil, biliyorum
Seni istiyorum
Sevinç namına içimde olan her duygumu erteledim durdum ben Ola Ki de doya doya yaşayabileceğim her şeyi sonraya bıraktım Sonra diye bir şeyin olmadığını kasıtlı olarak hep yarına dair hayaller kurdum ve ola ki de hiç gelmesi olası olmayan zamanları bekledim durdum

Aşk zamana meydan okur ama sen ona karşı koyamazsın Orada durup pek bekleyemezsin geleceği Bir adım atmalısın, bir el uzatmalısın aşka içten Aşkın anahtarı cesaret değil mi? Cesur almak gerekmez mi sevdayı yaşamak için, bir sevdayı büyütmek için?

Kaç gece yalnız geçti hesaplasana Kaç gece bir sonraki günü düşünerek geçti Neler yapabilirdik neler yaşayabilirdik bir düşünsene
Her sabahı birlikte yerine getirmek vardı Sevişmekten bitkin düşmüş bedenlerimizi, gün ışığı ile birlikte öpücüklerimizle yeni güne hazırlayabilirdik
Gözünü açar açmaz birincil gördüğün ben olabilirdim ve sen benim yüzümde o mutluluğu görebilirdin

Bu kentin her uygun, her sokağında herkesin içinde el ele dolaşabilirdik, bakışlara aldırmadan her an sana sarılıp öpebilirdim
Bir şarkıyı sözlerini bilmesek de bağıra çağıra söyleyebilirdik Daha Sonra bir filme gider, bir kitap okur, denize bakar, bir martının bir lokma simit kapabilmek için vapurların peşinden bıkmadan uçuşunu izleyebilirdik

Paylaştığımız her şey beynimize yeniden çıkmamak üzere kazınabilirdi Özlerdik birbirimizi delice, bir saati yalnız geçirsek bir sonrakini iki saatlik yaşardık, yaşamadığımız o saatin acısını dahil etmemek için Peki ya biz ne yaptık? Aşkı bir bekleyişin sırtına yükleyip ona sadece uzak bakmakla yetindik Her an aşkı yaşamak varken, her gün birbirimizi her yerde keşfetmek varken, bu yolda birer kaşif almak varken sürgünleri yaşamaya mahkum ettik birbirimizi

Bu sürgünlüğe son vermek saati geldi artık şayet de Ben tutkunun en koyu, sevdanın en deli sözcüsüyüm Onlar namına konuşuyorum ve onları yaşıyorum umarsızca yüreğimde Yarını olmayan zamanlarda, hiç bir şeyi hesapsızca erimek namına konuşuyorum Gözlerinin içine bakarak seni seviyorum seslenmek istiyorum Aşkın akışına kapılıp, hiç bir kaygı duymadan gidebildiğim yere değin gitmek istiyorum
Kokunu içime sürüklemek, teninin sıcaklığı ile irkilmek istiyorum Yaşamıma senin adınla kasıt katmak, mutluluğu bulmak ve yeniden katiyen kaybetmemek istiyorum onu gözlerinde

Seni istiyorum, canıma bir can daha katmak için, ruhumun yalnızlığına, yüreğimin acısına son vermek için, daha mavi bir deniz, daha mavi bir gökyüzü ve daha mavi bir sevda için

(Alıntı) *

858,506Konular
983,099Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt