Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni kaçırcam!

Seni kaçırcam!
0
32

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Seni kaçırcam! Komik kız kaçırma diyaloglarısenikacircam5c561352ef816alt :D Big Grin :D seni kaçırıcam ben kaçır akşama balkonda bekle beni nurşen kaçır onu demiştik kızım kaçır takıldı yine bu ceylan seni salı kaçırıyorum! aa aşşşkımmm salı olmaz salı salllanır bitmiş çarşamba aaaa olur mu hiç aşkımm çarşambaa çarşafa dolanır aa peki o zaman perşembe şeyy ııımm aşkım perşembe perişanlıktıııaır! aşkımmm ! cuma sonn amaaaaaa aşşşkuım cuma mübarek gün CEYLAANNN seni kaçırıcam diye aklımı kaçırdım seni kaçırcam kız annemi de kaçırman lazım o zaman anne ni mi evet ben annemsiz bi yere gidemem ailecek kaçırayım istersen ah aşkım ne güzel olur süpersin sen seni fazla seviyorum ayşe seni kaçırıcam hadi kaç gel? nerden çıktı kamil şu anda bu ya okeye dördüncü bulamadık kaçırırım oynarız yarın dönersin hayvansın kamil​  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt