seni kacırıcam seni kaçırıcam ben kaçır akşama balkonda bekle beni meral kaçır onu demiştik kızım kaçır takıldı yine bu sevcan seni salı kaçırıyorum! +aa aşşşkımmm salı olmaz salı salllanır tamam çarşamba aaaa olur mu hiç aşkımm çarşambaa çarşafa dolanır aa +peki o zaman perşembe şeyy ııımm aşkım perşembe perişanlıktıııaır! +aşkımmm ! cuma sonn amaaaaaa aşşşkuım cuma kutsal gün +sevcannnnnnnnn seni kaçırıcam diye aklımı kaçırdım *seni kaçırcam kız annemi de kaçırman lüzumlu o zaman *anne ni mi evet ben annemsiz bi yere gidemem *ailecek kaçırayım istersen ah aşkım ne hoş olur, süpersin sen , seni fazla seviyorum selma seni kaçırıcam hadi kaç gel? nerden çıktı dadal şu anda bu ya okeye dördüncü bulamadık kaçırırım oynarız yarın dönersin çok kötüsün dadal kaçırmak üzereyim * sahimi ? derhal şimdimi seni değil ezgi keçileri * ya çağırmak benim yerime keçiyi tercih ediyosun yeterrr * ya seslenmek keçiden daha sonra bide yeter var kaçırcam seni aşkım * lakin pembe ipli çuvalla olsun söz kaçırcam seni sibel * kaçıramazkiiiiii kaçıramazkiiiiiiiii gaza getirmeye çalışma sibel daha zamanı var meral seni kaçırabilirmiyim? + Altına mı uehuehe Seni diyorum aman boş ver sevcan bana kaçarmısın? + Kaçabilirim lakin saklanamam nası yani kaçırıcam seni selma anca otobüsü kaçırırsın sen meral hazırlan akşama kaçırcam seni! Ne kaçırıyon dadal tavuk mu kaçırıyon ? Kaçırmiyim mi ezgi kaçırıcam seni kurtarıcam bu hayattan Oldu yarın gel kaçır beni dublex villamızdan ! Her seferinde şunu sölemek zorunda mısın Beni bu hayattan kurtarıp Hollywood yıldızı mı yapacan kenji sevcan hazırlan yarın kaçırıcam seni! Cuval buldun mu ? beni neyle bogucan ? Nereye kaçırıcan ? Nerede besliycen beni , nerede barındırıcan önümüz kış! Kaçırmıyorum tamamlanmış kes!