Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni O Kadar Çok Sevdim Ki...

Seni O Kadar Çok Sevdim Ki...
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Seni Pek Fazla Sevdim Oysa Ahmet Selçuk İlkan 2011 yılına bomba gibi antre yaptıKendisini beğenerek ve zevkle dinlediğim şair,birbirinden güzel şarkı ve şiirlere hoş sesiyle yaşam verdi2011 albümünde müzik dünyasının en seçkin romantiklerini bir araya getirdi 1549256144 1549256144 seniokadarcoksevdimki5c57c5d5079eeseniokadarcoksevdimki5c57c5d5079eeseniokadarcoksevdimki5c57c5d5079ee Ahmet Selçuk İlkan “Seni o kadar çok sevdim fakat isimli 11 albümünde bulunan ‘Ona Yanarım’ parçasında Selami Şahin ve Ferhat Göçer ile bir prensip imza atarak “Yılın Triosu nu gerçekleştirdiAyrıca, Coşkun Sabah, Hakan Altun, Meyra, İntizar, Baha ve Haktan gibi sanatçılar da onun yazdığı baki şarkıları bitmiş yorumlayarak bu albümde buluştu Hayatımın Özeti, sloganı ile yepyeni şiirlerini sonsuz şarkılar eşliğinde seslendiren Ahmet Selçuk İlkan, keza Ona Yanarım, Kanatsa da İçimi, Sitem, Bir Düşün, Gittiğin Gün ve Aşk Ben de Kaldı isimli altı yeni parçasına da albümde yer verdi Aranjörlüğünü Ozan Kavasoğulları’nın yaptığı albümün çıkış parçası ‘Ona Yanarım’ ın klibini meşhur yönetmen Kemal Başbuğ çekti Albüm, Esen Müzik etiketi ile tüm müzik marketlerde ve digital satış kanallarında satışa sunulacak 1 Yanarım Ona Yanarım 2 Seni Öyle Fazla Sevdim Fakat Kanatsada İçimi 3 Sen Uyurken Sabahçı Kahvesi 4 İşte Gidiyorsun Ayrılık Kolyesi 5 Gözlerin Kal Diyor Gözler Kalbin Aynasıdır 6 Ah Agop Ah Bana Sor 7 Hiç Bir Yerde Her Yerdesin Hatıralar 8 Ben Seni Asla Hatıram Olsun 9 Sustum Bir Gülü Sevdim 10 Sevda Turizm Günün Birinde 11 Ben En Fazla İnsandan Korktum Ben Ne Halk Gördüm 12 Bir Adam Gidiyor Sitem 13 Unutmayı Unuttum Gittiğin Gün 14 Aşk Bende Kaldı Sen Gideli 15 Sevgili Oğlum Bir Düşün​ ​  

858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt