Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni özlemenin kitabini yaziyorum

Seni özlemenin kitabini yaziyorum
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Seni özlemenin kitabini yaziyorum Seni Özlemenin Kitabını Yazıyorum seni sevmenin kitabını yazabilirdim fakat gönlümdeki sözcükleri dökebilsem kağıda iki dere gibi içime akan gözlerini ılık bir meltem gibi yüzüme vuran dalgalı saçlarını her okşayışımı içimi eriten ılık nefesini anlatabilsem dökebilsem kağıtlara ayaklanma etmese kalem fakirlik göstermese mürekkep içimdeki yansımasını kıskanmasa anlatabilse sözcükler oysa ben kalbimle sözcükler aralarında anlatamadan derdimi ölüp ölüp diriliyorum seni hoşlanmak arzulamak özlem duymak vefat etmek mi, bilmiyorum ölümle yaşam varlıkla yokluk arası bir şey kalbimde hep yeşeren lakin bir türlü başaklarını yükseltemeyen çorak topraklar gibi bir kırabilse kabuğunu bir dökebilse içindekini nasıl dirildiğine sende şaşarsın şaşarsın valla şaşkınlık ,seni sevmenin kitabını yazacaktım bir baktım seni özlemenin kitabını yazıyorum dokunamamanın acısını duyuyorum yüreğimde bedenimde kanım donuyor sensiz hiç bu dek aciz olmadı hiç bu dek çaresiz Selahattin Arslan  

858,496Konular
982,408Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt