Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Senİ sensİz yaŞamayi dUŞUndUm dUn gece

Senİ sensİz yaŞamayi dUŞUndUm dUn gece
0
187

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
seni sensiz yaşamayı duşundum dun gece
yapayalnızdı kimsesiz bir sokak cocuğu gibi sokaklarda kalmış
soğuktu icimi titretiyordu bu gece yarısında
dedimya sensizliği duşunuyordum
ayyaş bir şarapcı gibi koşe başlarında
parklarda sızıvermiş ve hayata kusmuştu
başıma dunyaların yıkıldığını hissettim
diyorumya sadece duşunuyordum
ve bu duşunceyle heran daha iyi kavrıyordum sensiz hayatın anlamsızlığını
ve her saniye seni daha cok seviyordum
belkide guneşin doğmayacağından dunyanın donmeyeceğinden
belkide sensiz karanlığın soğuğundan korkuyordum
seni sensiz yaşamayı duşundum dun gece
deliydi ne yaptığını ne yapmak istediğini bilmiyordu
karanlıktan yalnızlıktan kacmaya calışıyor
bir cıkar yol bulamıyordu
sefildi sensizlik yoksul ve sefalet icinde bir aileden farksızdı
huzursuz mutsuz ve umutsuzdu
butun bunları duşundukten sonra
sensiz zenginlikleri mutlulukları sevincleri duşundum
bir şeye yaramazdı ki sensiz mutlu olmak ki zaten
sensiz mutlu olamazdım ki

Similar threads

Ağlatan Aşk Şiiri Ağlatan Kısa Aşk Şiirleri Geceyi Ağlatan Kadın Kehribar renkli sacları omuzuna dokulmuş Gozlerini gunlerce kanlı yaşlar burumuş Dunya ona değil o dunyaya tam kusmuş Bir narin cicekti o hep kırılıp dokulmuş Sanki dunyanın tum derdi coktu sırtına Umudu hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Aşk Sevmekse Sevmek Nedir? Dun gece yine seni duşundumKaynakwh: her zaman ki gibi gectiğimiz yaz aylarını duşundum hasretin sevginle birleşti gozyaşı olarak dondu bana Sensizliğine burunmuş dunyamda kendi egemenliğimi kurmaya calışıyordum tam kendim icin bir şeyler yapacaktım ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Ayrılık sozleri Sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her cileye alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadımartık anlıyorum hasretten, gozyaşından başka bir şey vermemişsin bana Yureğine sevda eken, ayrılık bicermi,seven sevilenden kolayca vazgecermi, sen beni sevme gulum,ben yanarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Sevgiliye Soylenecek En Guzel Veda Sozleri Ben sensiz gecen gunlerime yanarken belki sen bensizliğe sevineceksin Ama şunu unutmaki birtanem; birgun sen de SEVECEKSİN !!! Sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her cileye alıştım yalnız senin yokluğuna alışamadımartık anlıyorum hasretten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
En Guzel 10 Kasım Şiirleri 10 Kasım İle İlgili En Guzel Şiirler 10 KASIM Ataturkum biliyorum ugun 10 Kasım Senin olum yıl donumun Ama sen gidince seni buvatan arar oldu, Bu genc yureğim seninle doldu Sen merak etme Atam Senden aldığımız orneklerle olduk adam, Atam seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,468Konular
981,197Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt