Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni sevdim bir gül gibi diyenler

Seni sevdim bir gül gibi diyenler
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Seni sevdim bir gül gibi diyenler 1549068130 1549068130 senisevdimbirgulgibidiyenler5c54e76676e0csenisevdimbirgulgibidiyenler5c54e76676e0c senisevdimbirgulgibidiyenler5c54e76676e0c Güzelliğin için değil, çünkü ben seni hiç görmedim Ellermi tutmanı değil, çünkü ben sana hiç dokunmadım Gözlerine bakmayı değil, çünkü ben onlara hiç dalmadım Ben senin beni sevmeni sevdim Yüreğinde bana yer vermeni sevdim Benimle konuşurken, sesini nefesini sevdim Ağladığımda uzak tesellilerini sevdim Benim seni sevmemi sevdim Sessizlikte yürek atışlarını sevdim Damarlarımda kan yerine dolaşmanı sevdim Düşlerde benim olmanı, senin olmamı sevdim Gönülden sana bağlandığımı sevdim Gündüz ışığım, Gece karanlığım olmanı sevdim Alınyazım, Kaderim, Herşeyim olmanı sevdim Gözyaşım, Kederim, Hüznüm olmanı sevdim Tebessümlerimin, Gülmelerimin, Mutluluğumun sebebi olmanı sevdim Söylediğin sözleri değil, Onları bana söylemeni sevdim Ben başlıbaşına seni SEN olduğun için sevdim Benliğini, Duygularını, Hislerini sevdim Ve Bu tarifsizliği, sevgime kelime bulamadığımı sevdim SENİ SEVDİM alıntı​  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,028Kullanıcılar
canzSon üye
Üst Alt