Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni Seviyorum Aşkım

Seni Seviyorum Aşkım
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Seni Seviyorum Aşkım seni seviyorum aşkım seni seviyorum askim çok aşkım sözleri sözleri Ask, zamanin her saniyesinde seni düsünmekmis Ask, uyumayan gecelere mahkum olmakmis Ask, yaşam damarlarinin sadece sana baglanmasi imis Ask, güne seninle baslayip seninle bitirmekmis Ask, sen uyurken, uzaklarda sana siir yazmakmis Ask, Ask ugruna söylenen her sarkida seni aramakmis Ask, icerken Alkolik degil, Askolik olmakmis Ask, sadece seni bakmak , icin daglar,ovalar asmakmis Ask, insanin icinde sönmek bilmeyen bir yanginmis Ask, seni senden izin almadan düş etmekmis Ask, senin etrafindaki esyalari bile kiskanmakmis Ask, senin icin firsat yaratmakmis Ask, yalnizliga terk edilmekmis Ask, ayriligin acisini hissetmekmis Ask, umutla seni beklemekmis Ask, sana doyamamakmis Ask, bazen de Hayata ,kadere isyanmis Ask, sari gelinle sana köprü kurmakmis Ask, kalbin en degerli yerini sana parsellemekmis Ask, kalbin derinliklerinden konusmakmis Ask, düsünceleri pesine düsürmekmis Ask, hislerin kagida dökülmesi imis Ask, sana arzu duymakmis Ask, adini bagira bagira söyleyememekmis Ask, yaninda soguktan degil heyecandan titremekmis Ask, sabahin köründe bunlari sana yazmakmis Ask, seninle beslenmek, susuzlugunu gidermekmis Ask, kisacasi sana tutulmak, baglanmakmis Iste bunlari ben sende ögrendim  

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt