Seni SeviyorumDedimBende SeniDedi Hoşlanmak dedim Yoluna vefat etmek dedi Yol dedim Alıp başını gitmek dedi Gitmek dedim Bir Ahh çekip dostlardan ayrılmak dedi Arkadaş dedim Durdu bana baktı, dost diye mırıldandı Yüreğime nasıl koysam bilemediğim dedi Kalp dedim Dünyaları içine sığdıramadığım dedi Dünya dedim Hayatın bir yüzü dedi Yüz dedim Ardında ne dar bilemediğim dedi Sır dedim Defalarca çözmeye çalıştığım dedi Kastetmek dedim Bitmeyecek öykü dedi Hikaye dedim Binlercesini içimde gizliyorum dedi Sır Olarak Saklamak dedim İşte, her şeyin bitimi dedi Sevda dedim Ellerimde bir çiçekle Peşinden koştuğum dedi Koşmak dedim Yaşam, bir maraton dedi Yaşam dedim Öyle kısa fakat! dedi Niçin kısa? diye sordum Yaşanacak çok şey var, vakit yok dedi Yaşanması gereken ne var? diye sordum Aşk dedi Kaç kez? diye sordum Bin defa dedi, milyon kez AŞK Niçin bir kere yok? diye sordum Bütün aşkların toplamı, en ulu ve tek aşk dedi Önce ona varsan olmaz mı? diye sordum Keşke olsa dedi, ama önce yoğrulmak gerek Acı çekmek mi? diye sordum Evet, aşk acısında değil olmak dedi Değil olunca! dedim İşte hakiki aşkta o zaman yaşamaya başlarsın dedi Reel aşk! dedim Büyük o! dedi Durdum Durdum Ve sustum! Neden sustun? diye sordu Yüreğim titredi sanki dedim Niçin? diye sordu Bilmiyorum dedim Büyük O!Evet dedi Büyük O! Nerede? diye sordum Her Yerde dedi Nasıl? diye sordum Yüreğini aç dedi Yüreğimi başlamak! dedim Bir tebessümle bak her şeye dedi Tebessüm dedim Her kapının anahtarı dedi Kapı dedim Girmeden bilemezsin dedi Ya nefret! dedim Bilinmeyenden korkar insan dedi Ben kimim? diye sordum Sevgiyle beslenensin dedi Durdum Durdum Tekrar sustum Kimsin? diye sordum SEN'im dedi Seni SeviyorumDedim Bende SeniDedi