Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

seni seviyorum demenin doğru zamanı

seni seviyorum demenin doğru zamanı
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Seni Seviyorum Demenin Doğru Zamanı!
Birini sevmek ve bunu soyleyecek yureğe sahip olmak, dunyanın en buyuk zenginliğidir Sevginizi cesurca soyleyin Ailenize, dostlarınıza, sevgilinize, yureğinizi ısıtan herkese! Ancak konu gonul işiyse, seviyorum demenin doğru zamanı var mıdır?
Seni Seviyorum Demenin Doğru Zamanı!

Birini sevmek ve bunu soyleyecek yureğe sahip olmak, dunyanın en buyuk zenginliğidir Sevginizi cesurca soyleyin, bağırın hatta, ailenize, dostlarınıza, sevgilinize, yureğinizi ısıtan herkese! Ancak konu gonul işiyse, seviyorum demenin doğru zamanı var mıdır?
Sorunun cevabı, hem var, hem yok! Biliyorum, boyle cevap olur mu diyeceksiniz, ancak maalesef durum budur Karşınızdaki kişi, aşk ilişkisi icinde olduğunuz biri ise, doğru zamanlama cok onemlidir Bu zamanı yakalamak da olaylara, ilişkinin yoğunluğuna, kişinin karakteristik ozelliklerine gore değişir
Tanıştıkları andan itibaren, sanki yıllardır birbirlerini tanıyorlarmış hissine kapılarak, tutkulu ve şiddetli bir aşk yaşamaya başlayanlarda, seviyorum kelimesi cabuk ortaya cıkar Neredeyse ilk gecenin sonunda sevdiklerini fısıldayan ciftler gordum
Taraflardan birisi sevdiğini soylediği andan itibaren, karşısındakinin hareketlerinin değiştiği, yavaş yavaş uzaklaşmaya başladığı ilişkiler de var Bu durumda cok erken ağza alınmış bir kelam olduğu soylenebilir
Yıllar boyu birlikte yaşayıp, mutlu olan ve hic sevgilerini dile getirmeyen, hatta cocukları evlenip, torunlarını sevme gunlerine kadar yan yana durmayı, acı ve tatlıyı paylaşmayı becerebilmiş ama hic “seni seviyorum dememiş ciftlere de rastlamak mumkun
Sevgisini dilene pelesenk edenler grubu ise, kendi başına ornek teşkil ediyor Bu ikiliyi her yerde gorebilmeniz mumkun Surekli opup koklaşan, birbirlerini enteresan ve sadece kendilerinin anlamını bildiği lakaplarla cağıran, icinde “canım, bebeğim, aşkım, hayatım vb kelimeler olmadan cumle kurmayan, ozellikle kalabalık ortamlarda cok dikkat ceken, genellikle şımarık cocuklar gibi davranan ciftlerimiz, “seni seviyorum demeyi alışkanlık edinmişlerdir
Bunlar gibi bircok ornek vermek mumkundur Ne kadar cift varsa, o kadar ilişki şekli var demektir Ana konular ortak olmakla beraber, her ilişki nevi şahsına munhasırdır Kendince bir lezzeti, şekli ve bicimi vardır
Bana gore, “seni seviyorum demek, bir ceşit yemindir Sevgi, benim kalbimde carşaf değiştirme hızı ile değişmez Bu yuzden, başladığım her ilişkide, seviyorum demeyi sevmem Birini tanımadan, gercek hallerini gormeden, birlikte kotu gun atlatmadan sevmeyi beceremem Oyle hissetsem bile, ilişkinin başlarında, bunu dillendiremem Kalbime donup sorarım: Şimdiye kadar gorduğun kısmını mı sevdin? Oyle ya, film yeni başlamış, daha ne katil belli, ne ortada uşak var Baş kahramanın ne yapacağı da muamma! Neyi sevdim ki?
Bir erkeği sevmem icin kriterlerim var Oncelikle vicdan sahibi biri mi? Calışan, ureten, duşunen bir beyni var mı? Cevresine, ailesine davranışları nasıl? Bunlardan gecer not alabilmiş her birey, ilk olarak insan sıfatıyla sevgimi kazanır Bundan sonrası ortalama paydalarda buluşabilirsek zaten yurur gider Hayatımda her şey yolundayken yanımda, ilk başım sıkıştığında ortada yoksa, boyle birini sevmem mumkun değil Bu durumu anlamanın yolu da zaman olduğuna gore; oyle ilk dakikada seviyorum demem, diyemem!
Gonul işine mantık girer mi, girerse bu sevgi midir? Kesinlikle evet! Akıl yurutmeden, ruzgarın goturduğu yere gitmek, aşktır Sevgi dediğin ruh, akıl ve mantık uclemesinin birlikteliği ile yurumelidir Tanıştığımızın ikinci haftasında, bir adama “seni seviyorum dersem, uc ay sonra aynı adamla bir omru geciremeyeceğime karar verirsem, o sevgiyi ne yapacağım? Eskimiş sevgiler dolabına kaldırırım herhalde ya da kırpıp kırpıp yıldız yaparız
alıntı