Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni seviyorum demeniz bazen yeterli

Seni seviyorum demeniz bazen yeterli
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Seni seviyorum demeniz ara sıra tatmin edici Beraber olduğunuz erkeğe sizin için özel olduğunu hissettirmek istiyorsanız ona arada bir ‘seni seviyorum’ deyin Erkekler bu cümleyi tekrar tekrar dinlemek ister Uzun zamandır istediği tişörtü alarak da ona sevildiğini hissettirmeniz muhtemel Lakin bu duyguları çok daha adaleli bir şekilde hissetmesini istiyorsanız o süre size vereceğimiz tüyolara bir göz atmanızda üstünlük var Onu dinleyin ‘If Men Could Talk: Translating the Secret Language of Men’ adlı kitabın yazarı Psikolog DrAlon Gratch konu ilginizi çekmese de onun heyecanla size anlattığı şeyleri dinlemeniz gerektiğini vurgulayarak şunları söylüyor: ‘Diyalog kurmanın erkekler için duygusal bir anlamı var Politika veya spor hakkında sohbet ederek aranızda bir tahvil kurabilirsiniz Lakin konuşmanız sırasında çocukların hergün giysi kirletmesinden şikayet eder veya ona konuyla ilgisiz birşeyler sorarsanız onu dinlemediğiniz düşüncesine kapılabilir’ Erkek arkadaşlarıyla süre geçirmesine izin verin Eşinizinsevgilinizin en iyi arkadaşı olduğunuz bir hakiki Ama arada bir kendi arkadaşlarıyla evin haricen süre dinmek istemesi fazla doğal Psikolog Dr Joann Magdoff konuyla ilgili bakın neler söylüyor: ‘Erkekler dışında süre geçirerek enerji toplar’ Dışarıya süre geçirmesine izin verin dediysek bu her geceyi haricen arkadaşlarıyla takılarak geçirecek manasına gelmiyor emrindeki Diyelim oysa 3 yaşın altında iki tane çocuğunuz var Ona ayda bir kez nefes alması için gece çıkabileceğini söyleyin Emrindeki siz de kendinize süre ayırmayı dikkatsizlik etmeyin Eğer ikiniz de ilgilendiğiniz şeyleri yapmaya fırsat bulursanız diğer bir deyişle evliliğiniz içinde kendinize azıcık alan bırakırsanız flört dönemlerinizde birbirinizden etkilenmenize yol açan yönlerinizi sonsuza kadar korursunuz Onu düşündüğünüzü her fırsatta gösterin ‘The Truth About Love’ adlı kitabın yazarı Pat Love partnerimizi düşünerek yaptığımız birçok hareketin ilişkiye olumlu etki ettiğinin altını çiziyor ve ekliyor: ‘Sigarasının sona ermek üzere olduğunu farkettiğimde yenisini alıp ona veriyorum ve bu davranışım onu fazla sevindiriyor İşinde fazla stresli günler geçirdiği bir dönemde ev için yapmakla mesul olduğu bir işin sorumluluğunu üzerinden alın Mesela kasap alışverişini yapıyorsa o dönemde bu alışverişi siz üstlenin Ona da kendine ayıracak daha çok zaman kalsın Bu davranışınız karşı sizin onu ne değin düşündüğünüzü anlayacak’ Onu takdir ettiğinizi kesin edin Erkeklerin öz güveni işteki, yataktaki ve özel hayatındaki başarısıyla içten orantılıdır O hayatının sonuna kadar yaptığı işlerde annesinin onayını elde etmek isteyecektir Şu durumda hayatında tasdik beklediği o kadının yerini siz almış oluyorsunuz Dr Gratch konuyla ilgili bakın neler söylüyor: ‘Maaşına zam yapıldığında ona ‘Oley! Eve daha çok para girecek’ demek yerine ‘Sonunda senin ne dek başarılı bir adam olduğunu gördüler’ deyin’ Ona annelik yapmayın Arabayı yavaş sürmesini, ailesini uyumlu bir şekilde aramasını veya sağlığına dikkat etmesini söyleseniz bile o bunları gerçekleştirmek istediğinde tavsiyelerinize uyacaktır Bu tarz konularda ona pozitif yüklenirseniz herşey geri tepebilir Dr Gratch şunları söylüyor: ‘Ona analık yaparsanız bir çocuk gibi davranır Güvenilmez davranışlarını denetleme etmeyi bırakarak ona en hoş hediyeyi verirsiniz Yaptığı hatalardan ders almayı öğrenmeli’ Hayal kurmasını engellemeyin Bir gün size gelip ‘İleride Afrika’ya gidip bir süre orada kalacağım’ derse ona sakın ‘peki ya çocuklara kim bakacak?’ demeyin Hayatımızın bu aşamasında elimizde birçok şey gerçekleştirmek için olanak varken gerçekten bize bunları yapacak çok az zaman ve olanak kalıyor Herkesin hayalleri var Bırakın o da hayaller kursun Yazan Love şöyle konuşuyor: ‘Çok uçuk bir gerçek dışı olabilir Böyle bir hayal için tepki verirlen ona desteklemek mı istersiniz yoksa hayallerini kursağında adamak mı?’ alinti