iltasyazilim
FD Üye
Yeni bir ilişkim var 1 ay oldu kız benden önce ayrılalı 3 ay olmuştu sevgilisinden ben coğu şeyde anlayış gösterdim iyidik güzeldik hala cok iyiyz lakin kız bişiler saklıyor gibi ve ilk ay mesajı attı bana iyiki varsın vesaire uzun bir yzı fakat ona seni seviyorum dediğimde sağol cevabını aldım cilalı daha yeni taze alışılması gereken bir sürec ama flört dönemi cok farklıydı yani apaçık bir sevgi var gibiydi zaten hoştu şimdide süper ama kızla demode gecmeye başladı benzeri işte napıyosun gibisinden gündelik konuşmalar buluştuğumuzda dost gibiyiz yeri geldiğinde de önemli sevgili gibiyiz fakat kızın üstünde böylece onu korkutucu ya da kaybetme korkusuna sokan bişiler yapamamışım ortaya koyamamışıö gibi geliyor ikimizde üniye gecti yeni cevre yeni kişiler her an herşey olabilir fakat ilişki ne duruma kazanç kestiremiyorum kız yalnızca benimle güya vakit geciriyormuş gibi bişiler bir sezgiler oluşmaya başladı içimde iletişimimiz cok cok sevgili ciddiyetinde değil gibi böylece hesap sorulmayan vaatler olan fakat şüphe olan bir ilişki gibi kızdan seni seviyorum u duyamadım bile yani sadete geliyim ilişkiyi harbiden sağlama almak istiyorum cıvıklaştı gibi böyle giderse sıkılmaya önemsememeye başlıcaz ne yapabilriim yada hangi hal hareketlerim hatalı kız neyin kafasında teklif ve yardımlarınızı bekliyorum