Seni Seviyorum'a beklenmedik cevaplar Birisi SENI SEVIYORUM dediginde beklenilmeyen cevaplar Seni Seviyorum : Anlasildi Hazır Seni Seviyorum : Hayir müsade vermiyorum! Bugün beni seven yarin kediyi köpegi de sever Olmaz, ben ciddi biriyim Seni Seviyorum : Ne güzel Seninle beraber beni seven iki kisi olduk bu nedenle (Süper) Seni Seviyorum : Havalardandir, bana da oluyor ara sıra Seni Seviyorum : Niçin? Bende benim bilmedigim bir seyler mi var? Seni Seviyorum : Çok hos Peki baska ne gibi hünerlerin var? Seni Seviyorum : Beni bu islere karistirma ne olur Seni Seviyorum : Ben de senin, beni sevisini seviyorum Seni Seviyorum : Üzülme, zamanla geçer Seni Seviyorum : Hadi ya, çok acayip Eee sonra Seni Seviyorum : Ben de seni seviyorum Eee, simdi ne olacak? Seni Seviyorum : Tesekkür ederim Bu benim için büyük bir seref Sevgine layik olmaya çalisacagim Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacagim Seni Seviyorum : Gücün bana mi yetiyor? Akranlarini sevsene! Seni Seviyorum : Bu neye yanıt olacak, neyi çözecek peki? Seni Seviyorum : Allah razi olsun Seni Seviyorum : Sen asmissin, ben artik ne desem bos Seni Seviyorum : Seni seviyorumunda ekleyecegin bir sey yahut evlere dagilalim Seni Seviyorum : Iyi de bunun sosyal güvencesi, sigortasi filan var mi? Seni Seviyorum : Ömrünü, enerjini daha faydali islere harcasana canim Yazik ediyorsun vallaha Seni Seviyorum : Elinden baska bir halt gelmez ancak zaten Seni Seviyorum : Utanmadan diğer taraftan bunu yüzüme karsi söylüyorsun ha Yikil karsimdan