Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Seni seviyoruz ya rasulallah

Seni seviyoruz ya rasulallah
0
120

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Seni görebilmeyi o kadar fazla isterdim fakat CANIM PEYGAMBERİM

O nur yüzünü görebilmeyi,o nur ellerini yüzüme sürebilmeyi,o gül kokunu hissedebilmeyi,ışıl ışıl parlayan gözlerine yiğitlik edip te bakabilmeyi,HERŞEYDEN FAZLA İSTERDİM

SENİNLE BİRLİKTE YAŞAMAK NE ÇAĞIRMAK YA RASULALLAH???

Allah'ü Teala senin için alemleri ve insanlığı yarattı lakin sen pek alçakgönüllüsün ancak cennete gireceğini bile bile bütün bir ömrünü ALEMLERİN SAHİBİNE ibadetle geçirdinHal böyleyken biz neye güveniyoruz da ibadet yapmadan cennete girebileceğimizi düşünüyoruz!!!

Senin yaptıklarının yanında bizimkiler sadece YOLDA SÜRÜNEREK ILERLEMEK

KIYAMET GÜNÜNDE ŞEFAATÇİMİZ OL YA RASULALLAH

ANAM BABAM SANA FEDA OLSUN YA RASULALLAH!!! *

Similar threads

Seni gorebilmeyi o kadar cok isterdim ki CANIM PEYGAMBERİM O nur yuzunu gorebilmeyi,o nur ellerini yuzume surebilmeyi,o gul kokunu hissedebilmeyi,ışıl ışıl parlayan gozlerine cesaret edip te bakabilmeyi,HERŞEYDEN COK İSTERDİM SENİNLE BİRLİKTE YAŞAMAK NE DEMEK YA RASULALLAH??? Allah'u...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Hz Peygambere Mektup Altında Peygamber efendimize yazılmış bir mektup okuyacaksınız tertemiz duygularla peygamber efendimiz eyazılmış hoş bir mektup; Bismillahirrahmanirrahim Sevgili Peygamberim, kalbimde senin yerini, sana olan sevgimi anlatamam lakin insan sevdiğini sevdiğine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Hz Peygambere Mektup Aşağıda Peygamber efendimize yazılmış bir mektup okuyacaksınız tertemiz duygularla peygamber efendimiz eyazılmış guzel bir mektup; Bismillahirrahmanirrahim Sevgili Peygamberim, kalbimde senin yerini, sana olan sevgimi anlatamam ama insan sevdiğini sevdiğine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Peygamber Efendimize Şiirler, Şefaat senindir ya Resul Allah Ehli imanlar saf saf durmuşlar Mahkameyi kibriyada hesap sormuşlar Gunahı olanlar af dilemişler Şefaat senindir ya Resul Allah Onların yardımcısı cumle enbiya Onların serdarı habibi Kibriya Onlar icin rica ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Kızlara Söylenecek En Güzel Sözler, BÖYLECE YILBAŞI CİKolATASI YEDIM HICBIRI SENIN DEĞIN TATLI DEILDI Yedi bambaşka iklimden, Yedi çeşitlilik arı getirseler, Yedi çeşitlilik arı, Yedi ayrı çiçeği dolaşsa, Yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin dek tatlı olamaz Hayatta üç şeyi sevdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt