Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni sevmek istiyorum..Çünkü;

Seni sevmek istiyorum..Çünkü;
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Seni sevmek istiyorumÇünkü; SENİ SEVMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ Adını dinlemek istediğimde titremek İçimdeki sevda telleri titriyor olucak Erimek su olup akacağım sözde sana Su olsam da sana akmak için yol bulurum ben Ayaklarının dibine göl olurum Sen bu aşk suyu ile yıkanırken Seni düşünmediğim tek bir an bile yok Senin hasretine esir olmak isterim Hasret dedim de,seni özlemenin bu değin zor olacağını öğrenicem Bir sarmaşığa dönüşücek hasretin, bedenimi sarıcak benzeri Hasretten şikayet etsem de aldırma sen Kavuştuğumuzda yaşadığım bahtiyarlık fena olan ne varsa hepsini silip atıcam Seni Sevmek İstiyorum Çünkü 1549068594 1549068594 senisevmekistiyorumcunku5c54e93777e53senisevmekistiyorumcunku5c54e93777e53 senisevmekistiyorumcunku5c54e93777e53 Yanındayken dört mevsim bahar olucak bana Seni o baharın en nadide çiçeği gerçekleştirmek isterim Buram buram çiçek açıcaksın yüreğimde Kokunla başımı döndüreceksin sen Bir bahardan diğerine uzanırken vakit sensizliği aklıma bile getirmek istemiyecem Çiçek dedim ya, Bir çiçek adı verseydim sana papatya olurdun Tomurcuklarıyla dünyaya, insanlara baharın geldiğini müjdeleyen papatya mütevazi lakin güzel,güzel lakin kibirsiz Seni Sevmek İstiyorum Çünkü Sana baktıkça kendimi hiç keşfedilmemiş bir kıtanın topraklarında bulucam adım adım dolaşıyorum seni Sana ait ne varsa öğrenmek istiyorum Keşfetmeye aç bir kaşifim ben Ancak senin topraklarında doymak hayata Sana her gün her tarafta aşık olmak Bu aşka ben bile şaşıyorum Ama şaşkınlığım beni mutlu etsin Seni Hoşlanmak İstiyorum Çünkü Her sabahtan kalktığımda bir günü daha seninle geçirecek olmanın mutluluğunu arıyacam yaşatacaksın bana Ben güne seninle başlıcam ve her gün hayatı her tarafta keşfedicem Gök kuşağının her tonunu gölgede bırakacaksın en parlak renk olacaksın sen Her şey senin rengini taşıyacam benim için oysa o vakit anlamlı olucaksın Seni Hoşuna Gitmek İstiyorum Çünkü Soğuk günlerde içimi ısıtan ateşim olacaksın Sıcak günlerde ise ferahlık veren kuzey rüzgarı İliklerime işleyerek esiceksin bana Her şeyde sen var OlacaksınNasıl olmayacaksın ki benzeri sen doğduğumdan beri içimdeydin Yüreğimin en derin köşesinde idin Güya gün ışığına çıkmak için beni bekliyordun Ve ben orada olduğunu fark edince adalet ettiğin yere çıkarıcam seni Seni Hoşlanmak İstiyorum Çünkü Daima benimlesinSeni görmem için yüzüne bakmam gerekmiyorGözümü kapatsam oradasın Gördüğüm her sima gerçekten sen olacaksın Gözlerinin içindeki binlerce yıldız gecenin karanlığını delip geçicek Sen bana bakarken ben kendimi yıldızlara bakıyor gibi hissediyorum O yıldızların parlaklığında kaybediyorum kendimiGözlerim kamaşıyor fakat davacı değilim aydınlığındanGüneş doğmasa,yıldızlar kaybolmasa diyorumFakat biliyorum ama güneşimde sen olacaksın gecenin sonundaBu kez daha parlak ve parlak çıkacaksın karşıma Seni Sevmek İstiyorum Çünkü Saçların ellerimin aralarında kayıp gitmeden dünyadaki cenneti bulmuş gibi hissediyorum kendimi Her gülümseyişin içime yeniden yaşama sevinci dolduracak Her gülümseyişin karamsarlığı yıkıcak,mutsuzluğu parçalıyacak Seni seviyorum çünkü,seni sevmeyi,sana dokunmayı, seni dinlemeyi,sana bakmayı, seni koklamayı seninle paylaşmayı sen İstiyeceksin Benden Seni sen olduğun için sevmemi sen istiyeceksin Seni Seviyorum Çünkü Seni sevdiğimi anlatmaya çalışıcam Tekrar Tekrar Ne dek biçare olduğumu da görüyorum Her sözcükten daha sonra durup her tarafta düşünüyorum Seni yeterince anlatabildim mi diye Biliyorum fakat yetmeyecekBu kadar sözcükten sonradan bile sana sevgimi anlatamamış olacağım SÖZCÜKLERİN BİTTİĞİ YERDE GÖZLERİME BAKACAKSIN ONLAR BU SEVGİYİ FAZLA DAHA İYİ ANLATACAKTIR SANA!​  

858,498Konular
982,062Mesajlar
30,047Kullanıcılar
BreeemmmmSon üye
Üst Alt