Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni Sordum Yıldızlara Notaları

Seni Sordum Yıldızlara Notaları
0
92

Similar threads

Seni Sordum Yıldızlara Şarkısının Sozleri Seni Sordum Yıldızlara Mevsimlerden ilkbaharken Gonullere aşk dolarken Sevenler hep es ararken Neden benden kacıverdin Seni sordum yıldızlara Seni sordum yalnızlara Seni sordum kuşlara Ucan kuşlara Hani beni seviyordun Yalnız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Yasemin Yıldız Yıldızlara Sordum Seni Şarkı Sozleri Her gece duşundumm seni sabaha kadar Olene dek seveceğim mahşere kadar Guneş gibi yaktın beni kalbime girdin her zaman icimdesin sen aşkım sevgilim Yıldızlara sordum seni sevgilim nerde Dediler ki yar aşkından donmuş deliye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Haluk Levent Yollarda Bulurum Seni Notaları, Yollarda Bulurum Seni Şarkı Notaları, Yollarda Bulurum Seni Notası Yollarda Bulurum Seni Haluk Levent imagesyollardabulurumseninotalari5ada7a8a87305 Yollarda Bulurum Seni Şarksının Notaları
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Sevemez Kimse Seni şarkı Notaları Sevemez Kimse Seni flut Notaları Sevemez Kimse Seni Nota Sevemez Kimse Seni Notaları imagessevemezkimseseninotalari5ada7de5d882d
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Kıskanırım Seni Ben Nota, Kıskanırım Seni Ben Notası, Kıskanırım Seni Ben şarkısının Notaları imageskiskanirimsenibennotalari5ada83e7c0335 Kıskanırım Seni Ben Notaları
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt