Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni Sordum Yıldızlara Şarkı Sozu

Seni Sordum Yıldızlara Şarkı Sozu
0
158

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Seni Sordum Yıldızlara Şarkısının Sozleri

Seni Sordum Yıldızlara

Mevsimlerden ilkbaharken
Gonullere aşk dolarken
Sevenler hep es ararken
Neden benden kacıverdin

Seni sordum yıldızlara
Seni sordum yalnızlara
Seni sordum kuşlara
Ucan kuşlara

Hani beni seviyordun
Yalnız benle guluyordun
Yokluğumda ozluyordun
Neden benden bıkıverdin

Leylaklarla acıyordun
Mutluluklar sacıyordun
Seni sevdim biliyordun
Neden bana kusuverdin

İsmini hep anar oldum
Hic dinmeyen acı duydum
Gidişinle harap oldum
Neden benden kacıverdin

Similar threads

Yasemin Yıldız Yıldızlara Sordum Seni Şarkı Sozleri Her gece duşundumm seni sabaha kadar Olene dek seveceğim mahşere kadar Guneş gibi yaktın beni kalbime girdin her zaman icimdesin sen aşkım sevgilim Yıldızlara sordum seni sevgilim nerde Dediler ki yar aşkından donmuş deliye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
sevgiliye sms hoş sözler sevgiliye sms erkek sevgiliye hoş sözler özlenen sözler kavuşma sözleri kavuşma sözleri BİZİM TOPRAĞIMIZ GÜL TOPRAĞIDIR NE BİR ÇİÇEK SOLDURUR, NE DE SEVDASINA TOZ KONDURUR BİZİM DOSTLUĞUMUZ YOLLARA AYNI YOLCULAR BİTER LAKIN YOL ASLA BİTMEZ Bayanlar, 2025 yaş arası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Türk Sanat Müziği Şarkıları İsimleri Türk Sanat Müziği Şarkıları Aşkımı bilmedin Aşkımın birincil baharı Aşkın kanununu Aşığım sana Aşık oldur Kaplumbağa Kabuğu girdim ay çıktı Kaplumbağa Kabuğu girdim kamışa Bağdat yolu Bahar bitti sonbahar bitti Bahar geldi gül açıldı Bahar gelmiş neyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
En Manalı Facebook Sözleri Sosyal paylaşım ağı olan gacebook gün geçtikçe daha büyük bir kullanıcı kitlesi kadar rağbet görmeye devam ediyor Facebook profil sayfanız da paylaşmak için manalı sözler arıyorsanız sizler için en yeni manalı sözleri bu yazımız da paylaşıyoruz 55592 55592...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,719Kullanıcılar
Gozcuk33Son üye
Üst Alt