Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni Yarattım....

Seni Yarattım....
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Soğuk bir kış akşamıydı İnsanın kanını donduracak derecede hava keskindi

Celimsiz ve cılız kucuk bir kız cocuğu, uzerinde yırtık pırtık bir elbise, ayakkabısından dışarıya cıkmış parkları ve parmaklarını ortebilecek corabı olmayan bir zavallı

Karnını doyurmak veya uzerine bir şeyler giyebilmek icin acmıştı elleriniYanından gecenlerden bir şeyler istiyordu o mahcup ve utangac haliyle

Karşı yoldan gecen gayet şık ve bakımlı biri, kızın halini fark etmiş cok uzulmuştu, kucuk dilenci kızı utandırmamak icin ikinci kez bakamamıştı

Şık ve bakımlı olan kişi evine vardığında sıcacık ortamda, nezih bir sofra başında eşi ve cocukları onu bekliyordu Ellerini yıkadı sofraya oturdu ama kızın o hali gozunun onunden bir turlu gitmiyordu Biran duraksadı bana ne, boş ver dercesine ama aklı ve kalbi bunu bir turlu kabullenemiyordu Elindeki catal kaşığı bıraktı , kafasını ellerinin arasına koyup her zaman her şeyimizde yaptığımız gibi kolay olan şeyi yapmaya başladı

Yuce ALLAH'ım boyle bir şeyin olmasına nasıl musaade edebiliyorsun?
Neden o kucuk kız cocuğu icin bir şeyler yapmıyorsun?

Diye kendince, olan olaya karşı isyanını dile getiriyordu

Sonra ruhunun derinliklerini tum gucuyle titreten ve o taş kalbini sarsan cevabı aldı

YAPTIM SENİ YARATTIM

Alıntıdır!!!

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt