Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seni Yarattım....

Seni Yarattım....

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Soğuk bir kış akşamıydı İnsanın kanını donduracak derecede hava keskindi

Çelimsiz ve cılız ufak bir kız çocuğu, üstünde yırtık pırtık bir elbise, ayakkabısından haricen çıkmış parkları ve parmaklarını örtebilecek çorabı olmayan bir zavallı

Karnını doyurmak ya da üstüne bir şeyler giyebilmek için açmıştı elleriniYanından geçenlerden bir şeyler istiyordu o mahcup ve utangaç haliyle

Karşı yoldan geçen gayet şık ve kuytu biri, kızın halini ayrım etmiş fazla üzülmüştü, minik dilenci kızı utandırmamak için ikinci defa bakamamıştı

Şık ve dar olan birey evine vardığında bakımlı ortamda, nezih bir sofra başında eşi ve çocukları onu bekliyordu Ellerini yıkadı sofraya oturdu ama kızın o hali gözünün önünden bir türlü gitmiyordu Biran duraksadı bana ne, abes ver dercesine fakat aklı ve kalbi bunu bir türlü kabullenemiyordu Elindeki çatal kaşığı bıraktı , kafasını ellerinin arasına koyup her zaman her şeyimizde yaptığımız gibi basit olan şeyi yapmaya başladı

Ulu ALLAH'ım böyle bir şeyin olmasına nasıl müsaade edebiliyorsun?
Neden o minik kız çocuğu için bir şeyler yapmıyorsun?

Diye kendince, olan olaya aleyhinde isyanını dile getiriyordu

Daha Sonra ruhunun derinliklerini tüm gücüyle titreten ve o taş kalbini sarsan cevabı aldı

YAPTIM SENİ YARATTIM

Alıntıdır!!! *

858,497Konular
982,009Mesajlar
29,993Kullanıcılar
cyberrSon üye
Üst Alt