Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

senin baban bi leylektı yavrum

senin baban bi leylektı yavrum
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
senin baban bi leylektı yavrum senin baban bir leylekti yavruMm adam gibi kılık giysi yoktu üstü başı tüydü telekti yavrum bilmemki nereden aklına esti pat diye kapının ziline bastı yatıya gelmişti bir akşam üstü birazda yüzsüzdü yalaktı yavrum insanın kovsaydım keşke dediği ocakta haşladı darı hediği çorbayı içmedi başka yediği biber turşusuydu kelekti yavrum karnı doyunca kalkıp oturdu peşi sıra beni yere yatırdı gagasını vurup karnıma batırdı her yanım kalburdu elekti yavrum meraklanıp sordum benzim sararmış öğrendim sonra seni ararmış onun için gözü böyle kararmış özetle bir miktar salaktı yavrum birdenbire hatırlayıp bacaya göz attı geri döndü seni bana uzattı peşinde kanat çırpıp göçetti senin baban bir leylekti yavrum seninbabanbileylektiyavrum5c565829ed5a8pngalt :haha: Haha :haha:seninbabanbileylektiyavrum5c565829ed5a8pngalt :haha: Haha :haha:  

858,506Konular
983,056Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt