Senin harflerin Senin Harflerin İçin 1 Mırıldandığın her şeysin, sesinden öpüyorum sessizliğine de eğiliyorum lakin neredesin kapanınca harflerinin kapısı: Adın şiirim! Heceler gibi öpüyorum işte iki hecesin adından başlıyorum öpmeye kırlara çıkmış harflerinin arasından öpüyorum: Ağzın cennetim! Dilin hâlâ çocukluğun suyuyla terli ve afacan suyundan öpsem küskün bir çeşmenin harflerin susamış Dilin cehennemim 2 Mırıldan dur bana, senin üzerine harf getirmem daha, ağız ağıza duruyor harflerin: Sevmenin birinci hâli gibi telaşlı duruyor da ben utanıyorum üçü bakarken birini öpmeye senin! 3 Harflerin aralanmış sesliler sevişiyor sessizlere bu cümlede sıra gelmeyecek gibi Harflerin yatışınca olur ya duyarsın içinde sessizlerin uykusuz kaldığı o cümleyi Aşkı seslendirirken unuttuğun mırıltı bizi sessizliğimizden doğru bağışlar olur ya 4 Bir ses sesini öpse harflerin uyumayan kalır 5 Dün sabah önünden geçtim kağıt gibiydi harflerinin yüzü araları açılmış olmalı bütün gece sevişmekten 6 Mırıldandığımız şeyler kalmayınca aramızda ağızda laf, gövdede ter, bir aşk bunlarla biter 7 Harflerin gülüştüğünü senin adında gördüm! ALINTI tatlışakımcom