Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Senin İcin - Gulben Ergen..

Senin İcin - Gulben Ergen..
0
178

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Soyle neden beni istemedin
Ben her gece sana ağlıyorum
Aşk icin harcanan omre yazık
Sayende kalbimi dağlıyorum

Kıskandım seni bir insafsız yuzunden
Beni anlamadın
Ağladım hem de cok ama cok ağladım
Sen bana inanmadın

Kıskandım seni bir insafsız yuzunden
Beni anlamadın
Ağladım hem de cok ama cok ağladım
Sen bana bakma ben hep ağlarım

Senin icin omrumu vermeye geldim
Hadi beni zorlama koynunu ac
Bu aşkın hesabını sormaya geldim
Kapına dayanmadan ellere kac

Similar threads

Gulben Ergen Senin İcin Şarkı Sozleri Gulben Ergen Senin İcin Şarkı Sozu Soyle neden beni istemedin Ben her gece sana ağlıyorum Aşk icin harcanan omre yazık Sayende kalbimi dağlıyorum Kıskandım seni bir insafsız yuzunden Beni anlamadın Ağladım hem de cok ama cok ağladım Sen bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozu Hava soğuk ayaz bu gece Aşk esaslı bilmece Elimde huzunlu bir hece Uzgunum cok uzgunum Kırıldık ince ince tıkandık cozulemeyince Sende uzerime gelince kırdım cok uzgunum Belki bir kac gun daha kalsak Bir cıkar yolunu buluruz Ne malum sabredersek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Gulben Ergen Kurşuni Şarkı Sozu Gulben Ergen Kurşuni Şarkı Sozleri Kerbela oldu yurek elden gidiyor mu? Sebebim oldu bu can sensiz yaşıyor mu? Bir hata deme sakın bize yakışıyor mu? Ecelim oldu bu can sensiz yaşıyor mu? Bir cekene sordum Dedim ki aşk rengini soyle Dedi ki alacalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Neslihan'ın Album tanıtımını DarK Burada! yapmıştı Ben albumu dinledim ama pek beğendiğimi soyleyemeyeceğimimagesneslihanpollyannasarkisozleri5adaef0c2d0eagif Şarkı sozlerini sizlerle paylaşıyorumEğer yanlışlık varsa da şimdiden ozur dilerim Vurgun Yedim Kaldırımlar ağlıyor Yuruyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,496Konular
981,709Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt