Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

!.Senin icin.!...

!.Senin icin.!...
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
!Senin icin!

Senin icin hayatımdan vazgectim
senin icin mutsuzluğu sectim
belki bilmedin ama,
ben seni gercekten cok sevdim
anlattım anlamadın
soyledim dinlemedin
haykırdım duymadın
ağladım umursamadın
umurunda bile değil biliyorum
kalpsizim,
belki anlamadım ama ben seni
gercektende cok sevdim
ve hepte sevicem

Similar threads

Elime son kez aldım kağıt kalemi Bu sana son mektubum Postacı son bir kez haber getirecek benden sana Canım;bilirim aldırmazsın hic bir şeye Ne sevgiye ne de hislere Şimdi elimde bir sigara var Bugun cok ictim Bilirim kızacaksın ''icme'' demiştim diyeceksin; Ama ben yine aynı cevabı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
305
Gulben Ergen Senin İcin Şarkı Sozleri Gulben Ergen Senin İcin Şarkı Sozu Soyle neden beni istemedin Ben her gece sana ağlıyorum Aşk icin harcanan omre yazık Sayende kalbimi dağlıyorum Kıskandım seni bir insafsız yuzunden Beni anlamadın Ağladım hem de cok ama cok ağladım Sen bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Kısa Sevenler İcin Mesajlar Aşk Mesajları Sevenler İcin Mesajlar Seni Seviyorum! Diyen Dillere Degilsenin Icin Aglayan Gozlere Inan Insanin Insana Verebilecegi En Olumsuz Hediyedir Sevgi Unutma Ki Insan Sevebildigi Kadar Insandir Insanlarin Umudunu Kirmabelki De Sahip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Soyle neden beni istemedin Ben her gece sana ağlıyorum Aşk icin harcanan omre yazık Sayende kalbimi dağlıyorum Kıskandım seni bir insafsız yuzunden Beni anlamadın Ağladım hem de cok ama cok ağladım Sen bana inanmadın Kıskandım seni bir insafsız yuzunden Beni anlamadın Ağladım hem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
mutluluk sozleri en guzel mutluluk sozleri aşk sozleri mutluluk Cok Mutlu Olma Sonunda uzuLursun Kucuk Mutlulukları biL yetinmeyi oğrenirsin sevgine sahip cık Mutlulukları oğretirsin Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt