Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Seninle Bir Dakika Notaları

Seninle Bir Dakika Notaları
0
120

Similar threads

Seninle Tattım Ben Her Mutluluğu Notaları, Seninle Tattım Ben Her Mutluluğu Şarkısının Notaları Seninle Tattım Ben Her Mutluluğu Notalar Seninle Tattım Ben Her Mutluluğu Notaları imagesseninletattimbenhermutlulugunotalari5ada7ebda950a
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Selami Şahin Bilmiyorum Seninle Sonumuz Ne Olacak Nota, Bilmiyorum Seninle Sonumuz Ne Olacak Notası, Seninle başım dertte notaları, Bilmiyorum Seninle Sonumuz Ne Olacak Notaları imagesbilmiyorumseninlesonumuzneolacaknotalari5ada8d2994c37
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Samanyolu Şarkısının Notaları Bir şarkısın sen melodika notaları bir şarkısın sen (samanyolu ) notaları gitar bir şarkısın sen (samanyolu ) notaları flut Bir şarkısın sen doredosidosidolasilasisolsollasidoredosidolasilasisol sollasolfamidoredosidosidolasilasisol Bir Şarkısını Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
İbrahim Tatlıses Bitanem Gitar Akoru Birtanem Şarkısının notaları Birtanem notaları gitar ibrahim tatlıses İbrahim Tatlıses Bitanem Şarkısının Notaları Dm C Bb A Bir turkum olsun, agitlar yakan, Dm C Bb A Bir sozum olsun, destanlar yazan, F Bb C Am Bir gulum olsun, solmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş Notaları Bak Bir Varmış Bir Yokmuş Şarkısı Notaları Bak Bir Varmış Bir Yokmuş imagesbakbirvarmisbiryokmusnotalari5ada8de3afdd6 Ne kadar uzaksın oyle Yollar bitmiyor Gunler bitti Yıllar bitti Gece gunduz omur bitti Seninle
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt