Seninle Olmanın En Hoş Yanı Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun? Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek Seninle olmanın en fena yanı ne biliyor musun? ''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boşuna saatlerce havadan sudan bahsetmek Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun? Benzer şeyleri seninle aynı anda dikkate almak birlikte ağlamak gülümsemek Ve buradayken bile seni çılgınca arzulamak Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun? Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça çekememek Seninle olmanın en mutlu yanı ne biliyor musun? Tanıdık birileriyle tesadüf tedirginliği ile yollarda yürümek alt yana Elimdeki şemsiyeye inat yağmurda ıslanmak birlikte Elimde kır çiçeğiyle seni ummak Benzer mekanlarda aynı yiyecekleri yemek yemek Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun? Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara avuç içi izah etmek Okuduğum kitabın sayfalarında dinlediğim şarkıların türkülerin şiirlerin her mısrasında seni bulmak Seninle olmanın en şiddet yanı ne biliyor musun? Seni kaybetme korkusuyla hayatta öncelikle tattığım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala tutuklamak Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarılı olmak Yalın ayak yürümek bıçağın en keskin uygun Kanadıkça tuzlu yerine gözyaşlarımı akın etmek yüreğime Seninle olmanın tek ast etkisi ne biliyor musun? Nereden bileceksin? Sen benimle hiç olmadın ki Olsaydın avuçlarım terlemezdi Isırmazdım dilimin ucunu Özlemezdim seni yanımdaykenKıskanmazdım Korkmazdım yollarda yürümekten Islanmazdım yağmurlarda Yıldızlara aya dert yanmaz, böyle her şarkıda serhoş olmazdım Korkmazdım seni kaybetmekten ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize Ve her kulaçta haykırırdım seni Ama sen hiç benimle olmadın ki YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN