Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

SeninLe yapamıyorum nedir yaa :S

SeninLe yapamıyorum nedir yaa :S
0
220

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SEvgilim benden 10 gün öcne ayrıldı bana senin beni sevdiğin kadar seni sevemiyorum dedi senin sevgini hak edmiyorum felan dedi Daha Sonra ben azıcık üsteledim Sonra konu kapandı nese beni Görüordu okulun kampüsündeSürekli benim oturdüpm yerin karşısnına geçip bana bakıyor mesaj attı bana işte nasılsın felan Bende iyim şiddet olan nedir Ben seni Kaybetmek istemiyorum lakin seninlede yapmıyorum yani senin sevgini adalet etmiyorum daima üzüyorum seni dedi Ben Sorduğumda aklında diğer birimi var hayır dedi fakat hiç inandırıcı gelmiyor anlıyamadım dostLar ? Amacı ne seviormu sevmiormu Ne yapmalıyım ilgizsiz bırakmalımıyım Dön demelimiyim ?

Similar threads

SEvgilim benden 10 gün öcne ayrıldı bana senin beni sevdiğin dek seni sevemiyorum dedi senin sevgini yargı edmiyorum felan dedi Sonradan ben azıcık üsteledim Sonra konu kapandı nese beni Görüordu okulun kampüsündeSürekli benim oturdüpm yerin karşısnına geçip bana bakıyor mesaj attı bana işte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
merhaba sevgilimle 10 gündür felan ayrılydık herneyse bana arada mesaj atıyordu nasılsın iymisin felan gibisnden ben Barışmaya karşın konuştuğum zman Ben seni fazla üzüyorum senin sevgini haketmiyorum gibi cümleler kuruyordu işte Seni kaybetmek istemiyorum lakin Beraberkende yapmıyoruz neyse 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
sevgilimle yaklaşık 3 aylık bir ilişkim var daha önce 5 yıllık sevdiği bir insan olmuş 1 avuç içi yakın çıkmışlar azıcık umursamazmış çocuk aldatmış felan filan herneyse ondan sonradan kısa süreli ilişkileri olmuş 1 hafta 1 hafta öle zaten çıktığı erkeklerin çoğuyla arkadaş kalıyor en son 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
sevgilimle 4 aydır birlikteyiz ve fazla seviyoruz birbirimizi herşey yolunda mutlu mutlu gidiyoduk ama son 2 haftadır sorunlarımız var ben ara sıra ağlıyorum sevgimden dolayı üzüldüğüm zamanlar yani dediğim gibi 2 haftadır azıcık öbür şeyler oluyo daima ağız dalaşı ediyoruz bugece şöyle bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
sevgilimle takriben 3 aylık bir ilişkim var daha önce 5 yıllık sevdiği bir insan olmuş 1 aya yakın çıkmışlar biraz umursamazmış çocuk aldatmış felan filan herneyse ondan daha sonra kısa süreli ilişkileri olmuş 1 hafta 1 hafta öle zaten çıktığı erkeklerin çoğuyla arkadaş kalıyor en son 2 aylık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,674Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt