seninle yaşlanmak istiyorum Seninle yaşlanmak istiyorum Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyım istiyorum Benim olduğu değin dostlarının, dostlarının olduğu dek benim ol istiyorum Nice bezginlik ve zorluk yaşayıp anlatalım Yaşayalım kı, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız Sen fazla dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız Böylece fakat, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi Yaşayalım ama, paramız olunca sevinelim Hoş günlerimizi, evimizde, bır şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız veya ara sıra dostlarla ucuz biralar içerek Bu Nedenle yaşamalıyız işte Daha Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız Sen arada mızıkçılık yapmalısın Ve ben söylenerek sıranı almalıyım Bezginlik olduğum için yemek yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın Hava soğukken birbirimize sımsıkı sarılıp yatmalıyız Süre su gibi akıp giderken, herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı Herşeye karşın hiç bıkmamalıyız birbirimizden Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı Saçlara hafıza aklar veya gidince aklar, çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehırden Kavgasız, her sabahleyin gürültüyle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız Eve gelip, benden kahve istemelisin Çocuklar gelmeli zıyaretimize, geçmışteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız Böylece sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni Tebessümler açtırmalı yüzünde Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, yalnızca sevinç olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı herşeyde CAN YUCEL