Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sensiz dakikalar bile iskence bitanem... ne olur gel artik

Sensiz dakikalar bile iskence bitanem... ne olur gel artik
0
37

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sensiz dakikalar bile iskence bitanem ne olur gel artik meleklerim benim esim, bitanem, canimin ici, herseyim benden bütün 2000km uzakta yasiyor Ondan ayrilali bir hafta bile olmadi onsuzluk böylece zorki anlatamam sirf o gittikten sonra yeniden aglama krizlerine gireyim diye evin düzenini mobilyalarin yerlerini deyistirdim, mesgul olayim cok yorulayim sonrada uyuyup kalayim diye Lakin icimde daima bir sIkIntI var onsuzluk zoruma gidiyor Yarim gibiyim onsuz yapamiyorum Ona pek ihtiyacim varki Özledim kizlar yaaaa ve en kötüsü birbirimiz bitmiş ne vakit görecegiz Allah cc bilir Bilemiyoruz Simdi lütfen sormayin niçin ayrisiniz diye, biktim artik etrafimdakilere birseyler anlatmayi Benim icin dua ederseniz cok sevinirim Artik esimle kavusup yeniden ayrilmayalim diye Simdiden Allah cc dua edendende etmeyende razi olsun Rabbim sevenleri hayirlisiyla kavustursun AMIN  

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,143Kullanıcılar
XmaxdSon üye
Üst Alt