Sensizliği yaşıyorum Bir kum fırtınasında, bir sağa bir sola sürüklenen kum tanecikleri gibiyim tekrar bu gece Tüm mutluluklarımı,sevinçlerimi,hayallerimi, ruhumun derinliklerinde hapsettim Nedensiz acı sürüklemek, gözyaşlarımın bir sevda denizine dönüşmesini izlemek istiyorum Olmuyor işte, yapamıyorum yapmacık mutlu olma numaralarını Sensizlik kahrediyor beni Güya gözleri görmeyen, elleri tutmayan, kalbi atmayan biriyim ben sensiz Olmuyor be güzelim yeniden sensizim Hani hani derler ya bir gülücükle herşey biter Hani hani derler ya bir bakışla istek biter Hani derler ya kalpler bir attıkça mesafeler biter yalanmış be güzelim ne sensiz tadı var buraların ne de benim Kendimi ilacını arayıp da bulamayan hastaya benzetiyorumGözlerim fersiz bakıyor, edam ise yeniden Var olsam da bu varlığım sebebi yaşamak değil inan yalnız ve yalnız var olduğum için var elde etmek Sen de biliyorsun değil mi kalbimi parçalara ayırdığımı, sen de biliyorsun yok mi yüreğime seni kazıdığımı, sen de biliyorsun yok mi sensiz olmadığımı Sensizlik kahrediyor, düşüncelerimi bulandırıyor hayalin, bir serap gibi her zaman o gözlerin, karşımda tenimi okşuyor benzeri Sensizliği yaşıyorum sükunet içinde bir tanem, bir inleme havasındayım tekrar bu gece sonbaharda sararan yapraklar misali, yine sararıyorum seni görmeden Bilmiyorum ne süre bahar kazanç, bilmiyorum bu bunalım geceleri aydınlığa erişir bildiğim tek şey var o da seni sevdiğim! alinti