Sensizliğin En Kuzeyinde Üşüyorum Sensizliğin En Kuzeyinde Üşüyorum Tutsaklığımdır suskunluğumun sebebi… Sensizliğe mahkum edilirken, susma hakkımı kullanıyorum acılara aleyhinde… “Suskunluğuma susma ! Ses Çıkarmama bana mahsus !Çığlığım içimde mahpus… Senin dağların var ,upuzun çayırların Çık ve haykır acılarını bağımsız gökyüzüne 1549072741 1549072741 sensizliginenkuzeyindeusuyorum5c54f96a5a425sensizliginenkuzeyindeusuyorum5c54f96a5a425 http:i34tinypiccomi54zfspng “Suskunluğuma susma ! Sesimi çaldılar bu beton yığınlarında Ben acilen kime akustik olayım Sesime kimlik isteme Sevgili ! HÜKÜMLÜDÜR… Bir türlü konuşamadıklarım arkamdan ağladı her zaman fakat uzun cümleler kurardım bağıraçağıra Uzun cümlelerim tel örgülerde kısaldı sevgili Şu Anda soğuk bir kış çalıyor kapımı ARALIK kapıdan soğuk geliyor Kapı ARALIK tan soğuk… Bu aşk burada donuyor sevgili… içim kış… dışım buz…dilim sus… Bu aşk burada donuyor sevgili… Hüzünle karışık kar yağıyor haricen Ben kardan hüzün yapıyorum bahçede yuvarlanabirike çığ oluyor hüznüm Bir Off çeksem çığ düşer üzerine ÇEKMİYORUM… Sensizliğin en kuzeyinde üşüyorum İçim kış…dışım buz…dilim sus… Bu aşk burada donuyor sevgili… Bu aşk burada : DÜŞÜYORUM… (alinti)