Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sensizlik Candan Ercetin...

Sensizlik Candan Ercetin...
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
bir garip huzun coker insana
el Ayak cekilince

tek başına kalırsın dunyada
etraf sessizleşince

inan bu ev alışamadı
hicbir zaman sensizliğe

şimdi sensizlik oturuyor
kalkıp gittiğin yerde

yalnızlığa elbet alışır bedenim
yalnızlıkla belki de başa cıkabilirim

cok zor gelse bile yaşar oğrenirim
sensizlik benim canımı acıtan

bir derin korku duşer ruhuma
duvarlar seslenince

karanlık oyun oynar aklıma
golgeler dans edince

inan bana alışamadım
hicbir zaman sensizliğe

şimdi sensizlik dolaşıyor
cıkıp gittiğin bu evde

Similar threads

Sensizlik 1549077000 1549077000 sensizlik5c550a0cc8f8asensizlik5c550a0cc8f8a http:img80imageshackusimg801339love1jk2 Bir garip hüzün çöker insana El but çekilince tek başına kalırsın dünyada Etraf sessizleşince İnan bu konut alışamadı Hiçbir vakit sensizliğe Şimdi sensizlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Odediğim Bedel Sensizlik Yalnızlık,Aşksızlık şiiri, yalnızlık ile ilgili şiir aşksızlıkla ilgili şiir sensizlik şiirleri Gun yine yokluğunu giydi uzerine… Her zaman olduğu gibi bugunde sensizim Sensizliğin o soğuk duvarı ile karşı karşıyayım Sonbahar mevsiminde olalım veya yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Ayrılık Uzerine Sozler, ayrılık guzel sozler, en guzel ayrılık sozleri Ayrılık Uzerine Soylenmiş En Guzel Sozler imagesayrilikuzerineguzelsozler5ad98bcc6b79f Ayrılığın resmini cizdim sarı odalara, yureğimi soğuttum zemheri ayazında Sonra uzun uzun ruzgarın guluşunu seyrettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt